Top10Virustorjunta

Windows 7 on kuollut: mitä tehdä nyt pysyäksesi turvassa ..

Kuinka siirtyä eteenpäin – tai jatkaa elämistä – Windows 7 kanssa

Joukko legionaalisia tietokoneharrastajia vannoo Windows 7:n nimeen. Miksi? Koska se pysyy poissa tieltäsi ja vain yksinkertaisesti toimii.

Kunnes koitti tämä päivä. Microsoft lopettaa Windows 7:n laajennetun tuen 14. tammikuuta 2020. Windows 7 on kuollut, eikä myöskään ilmaista Microsoft Security Essentials -virustentorjuntaohjelmaa enää tueta.
Tietokoneesi toimii tietysti edelleen. Microsoft ei vedä kirjaimellisesti laitteidesi pistoketta. Windows 7 ei kuitenkaan vastaanota enää päivityksiä tai tietoturvakorjauksia, mikä tarkoittaa, että tietokoneesi on myös erittäin haavoittuvainen kaikille niille ilkeille haittaohjelmille, jotka keräävät uutisotsikoita lähes päivittäin. Jos käytät Windows 7:ää - ja yli neljäsosa kaikista tietokoneista käyttää sitä NetMarketShare -sovelluksen mukaan - olet omillasi, ja Internet saattaa muuttua ilkeäksi.

Voimme kuitenkin auttaa sinua pysymään mahdollisimman turvassa.

Kuinka selviytyä Windows 7:llä (ainakin vielä vähän pidempään ...)


Jos päätät pysyä Windows 7:n kanssa tammikuun 14. päivän jälkeen, sinun on tehtävä muutamia varotoimenpiteitä:

- Päivitä kaikki tammikuun 2020 Microsoft Patch Tuesday -julkaisussa. Se on viimeinen tilaisuutesi varmistaa, että Windows ja muut Microsoftin ohjelmistot ovat mahdollisimman turvallisia.

- Poista Microsoft Internet Explorer -selain. Se on valtava turva-aukko. Lataa sen sijaan Google Chrome tai Mozilla Firefox.

- Hylkää Microsoft Office ja kaikki sen komponentit, kuten Word, Excel tai Outlook. Vaihda Googlen toimistopakettiin tai LibreOfficeen. Kokeile Gmailia tai Thunderbirdä Outlookin sijaan.

- Laita Java pois päältä selaimissa.

- Laita Adobe Flash Player pois päältä selaimissa.

- Asenna yksi parhaista virustentorjuntaohjelmista. Microsoft lopettaa oman virustorjuntaohjelmistonsa kehittämisen Windows 7:lle, Microsoft Security Essentialsin, joten tarvitset jotain muuta.

Tärkeintä on: Päivitä Windows 10 niin pian kuin mahdollista ja hanki kunnollinen virustorjuntaohjelma.

20€–40€ säästö vuodessa kunnollisesta virustorjuntaohjelmasta maksaa sinulle kalliisti, jos saat tartunnan haittaohjelmista, jotka vaarantavat yksityisyytesi ja arvokkaat tietosi.

Vanha Windows 7 -tietokoneesi on kuin istuva ankka jokaiselle hakkerille auringon alla (tai pimeässä vaanien) ilman asianmukaista virustorjuntaohjelmaa.
Hyppää suoraan:
top virustorjunta-ohjelmat
    Separator