Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu
Intego

Intego-arvostelu

Lausuntomme: "Intego tarjoaa erittäin hyvän suojan Mac-käyttäjille. Se sisältää tehokkaan virustorjuntaohjelman sekä mahtavia lisäominaisuuksia, kuten lapsilukko-suodattimen ja puhdistustyökalun. Linkkimme kautta saat erityisen 50% alennuksen, mikä tekee tästä parhaan valinnan Macin omistajille sekä suorituskyvyn että hinta-laadun suhteen."
Hanki Intego - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.intego.com/fi

Tässä Intego Antivirus -arviossa pohdimme erityisesti Mac-käyttöjärjestelmää varten tehdyn virustentorjunnan ominaisuuksia ja luotettavuutta.

On olemassa yleinen myytti siitä, että Mac-tietokoneet eivät voisi saada viruksia ja että siksi sinun ei tarvitse asentaa viruksia estäviä ohjelmistoja. Tämä ei ole totta ja jättää tuhannet Mac-käyttäjät alttiiksi kaikenlaisille viruksille ja haittaohjelmille, jotka saattavat asettaa tietokoneesi ja kaikki henkilökohtaiset tietosi vaaraan.

Intego on yksi niistä yrityksistä, joka on tarttunut torjumaan nimenomaan tätä ongelmaa virustentorjunnallaan ja olemmekin nimenneet sen parhaaksi Mac-virustorjuntaohjelmaksi. Joten, mitä vaikuttavia ominaisuuksia Integolla on tarjota? Miksi se on niin arvostettu? Selvitämme lisää alla.

Yrityksen tiedot

Macintosh-käyttäjät ovat voineet hyödyntää Integon luomia ohjelmistoja vuodesta 1997 alkaen. Tuotemerkki väittää olevansa ainoa, joka työskentelee yksinomaan Applen tietoturvatuotteiden parissa. Heillä on tarjota suojaa jopa iPhonille ja iPadille.

Heidän tekemänsä ohjelmat on suunniteltu kattaviksi, jotta niitä voivat käyttää sekä ammattilaiset ja tietoturva-asiantuntijat että tavalliset kotikäyttäjät.

Intego on jatkanut tuotteidensa turvallisuuden parantamista samaan tahtiin kuin Mac on kehittynyt ja näin varmistanut, että ne ovat aina ajan tasalla uusimpien käyttöjärjestelmien kanssa.

Perustamisensa jälkeen yhtiö on myös saanut useita suosituksia.

Palkinnot

Yhtiö on saanut paljon palkintoja ja sertifikaatteja. Nämä osoittavat yhtiön tuotteiden luotettavuuden. Heidän voittamiinsa palkintoihin kuuluu:

Top Ten Review Award of Excellence 2016
Macworld Editors Choice 2014
AV Comparatives Approved 2016
Mac Informer: Editors Pick 2014

Yhtiö on saanut myös useita erittäin vaikuttavia arvosteluja, muun muassa yhden About.comilta (5 tähteä). Ohjelmisto on otettu hyvin vastaan monissa Mac-lehdissä.

Saksan johtavan virustentorjuntalaboratorion AV-TESTin mukaan Integon havaitsemisaste MacOS-haittaohjelmille on 100%.

Suojausominaisuudet

Intego-virustorjuntaohjelmiston suojausominaisuudet sisältävät suojan sekä Macintosh- että PC-haittaohjelmia vastaan. Monet ihmiset käyttävät Windows-käyttöjärjestelmää Macillaan. Viruksia voi myös tartuttaa, joten lisäsuojaus suojaa tältä. Jos käytät PC: tä erikseen, voivat he tarjota suojaa myös sille yhteistyössä Pandan kanssa.

Automaattiset skannaukset ovat erinomainen ominaisuus. Tiedostot skannataan, kun ne avataan ja olet suojattu aina, kun Macia käytetään.

Virustentorjunta tarkistaa myös päivitykset, mikä tarkoittaa, että uusia uhkia pystytään aina arvioimaan ja että olet aina suojattu.

Yksinkertainen käyttöliittymä on toinen suuri etu, joka sopii hyvin Macintosh-tuotemerkkiin. Ohjelmisto toimii tehokkaasti ja sitä on erittäin helppo käyttää ja valvoa.

Sijainnista tietoinen palomuuri on suunniteltu suojaamaan Maciasi matkoilla ja käyttäessäsi uusia verkkoja. Se myös estää epäluotettavien laitteiden yhteydet ja suojaa matkapuhelimesi hotspottia.

Sisältää Intego NetBarrierin, joka on kaksisuuntainen palomuuri, joka tarjoaa anti-spyware-toiminnot. Se tiedottaa, kun uusi yhteys avataan ja antaa sinulle mahdollisuuden estää kaikki, jotka yrittävät käyttää Maciasi etänä.

Lisäominaisuudet

Lisäominaisuuksiin kuuluu ilmainen virustorjunta muille Apple-laitteille. Jos käytät myös iPhonea ja iPadia, voit käyttää virustorjuntaasi myös näissä.

Lisäbonukset, kuten sähköposti-ilmoitukset viruksien löytämisestä ja poistamisesta, antavat myös hieman enemmän käsitystä siitä, mitä ohjelmisto tekee ja milloin olet uhattuna.

Tietokoneen ja ohjelmistojen kuten sähköpostiohjelmien skannauksen lisäksi kaikki Mac-tietokoneeseesi kytketyt ulkoiset tallennusvälineet kuten kiintolevyt ja kynäasemat voidaan myös skannata automaattisesti.

Lisäksi ohjelmistoon kuuluu:

- Lapsilukko, verkkosivujen ja sovellusten esto
- Arkaluontoisten henkilökohtaisten tietojen suoja
- Mac Cleaner nopeuttaa ja organisoi Mac-konettasi
- Henkilökohtainen varmuuskopio-ohjelmisto nopeaan ja helppoon palautukseen koneen kaatumisen varalta

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

Käyttö ei voisi helpompaa olla. Yksinkertainen, mac-ystävällinen käyttöliittymä antaa selkeitä ohjeita ja paljon erilaisia vaihtoehtoja. Voit ilmoittaa Intego-ohjelmistollesi, miten käsitellä uusia yhteyksiä ja laitteita, milloin lähettää ilmoituksia ja mihin laitteisiin ja verkkoihin voi luottaa. Tämä kaikki voidaan tehdä helposti, vaikka olisitkin täysin aloittelija.

Asiakastuki

Integon asiakastuki on yksi syy siihen, että he ovat saaneet hyvän maineen luotettavuudestaan. Heidän nettisivuillaan on erinomainen tietopohja, jonka avulla voit yleensä löytää vastauksen heti mihin tahansa kysymykseen netissä.

Jos et löydä vastausta tietokannasta, on heillä myös foorumi. Voit etsiä sieltä, mikäli joku on jo vastannut kysymykseesi. Jos kumpikaan näistä ei tuota tulosta, on yrityksellä käytössään myös tukijärjestelmä. Nettisivuilla täytetään yksinkertainen lomake ja yksi heidän tukihenkilökunnastaan ottaa sinuun yhteyttä.

Tiivistettynä

Integon erikoistuminen Maciin on valtava etu. Heidän ohjelmistonsa vaikuttaa intuitiiviselta ja se on poikkeuksellisen helppo asentaa ja käyttää, riippumatta Mac-käyttöjärjestelmän tiedon tasostasi. Se myös mukautuu nopeasti Applen julkaisemiin uusiin käyttöjärjestelmiin.

Helppokäyttöisyys ei kuitenkaan ole tärkein etu. Tarvitset turvaa ja tiedon siitä, että vaikka Maciasi käytettäisiin miten, se ei ole alttiina haittaohjelmille. Täydellisen ja luotettavan suojauksen ansiosta Integon palkittu ohjelmisto on nimetty sivustomme parhaaksi virustorjuntaohjelmaksi macille.
Hanki Intego - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.intego.com/fi
Kirjoita arvio Intego
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
Intego käyttäjien arviot
  • “Intego Mac Virus Protection -sovellus on toiminut erinomaisesti. He ovat vastanneet nopeasti sähköposteihini. Arvostan Integon nopeaa vastausta kaikkiin ongelmiini. Tähän mennessä Integon virussuoja on pitänyt Macini turvassa viruksilta.“
  • “Viimeisen kuuden vuoden ajan minulla on ollut käytössä sarja Integon ohjelmia, mukaan lukien VirusBarrrier. VirusBarrier löysi pysyvän haittaohjelman, joka palasi aina vain takaisin. Kun kysyin neuvoa Integon neuvontapisteestä, minulle tarjottiin nopea ratkaisu ongelmaan, ja kaikki on nyt hyvin. Erinomainen palvelu ja hyvä haittaohjelmilta suojaus.“
  • “Intego-tuotteet auttavat minua työskentelemään huolehtimatta varmuuskopioinnista ja tiedostojen palauttamisesta. Helppo käyttää ja silti tehokas.“
  • “Erinomainen tietoturvaohjelmisto ja tuki.“
Hanki Intego - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.intego.com/fi