Top10Virustorjunta

BullGuard arvostelu

8,6
Hyvä
Lausuntomme: "Uusia uhkia ja tietoturva-aukkoja syntyy kokoajan. Valitse virustorjuntapaketti, joka pysyy ajan tasalla ja tekee jatkuvasti parhaansa ylläpitääkseen turvallisuutesi verkossa. Bullguard on oiva virustorjunta."
Hanki BullGuard - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.bullguard.com/fi

Yrityksen tausta

Bullguardin perusti vuonna 2002 Kööpenhaminassa Morten Lund ja Theis Sondergaard. Heillä on tällä hetkellä pääkonttori Lontoossa ja noin 100 työntekijää toimistoissa ympäri Eurooppaa.

Marraskuussa 2018 Bullguard ilmoitti yhteistyöstä NordVPN:n kanssa, joka on yksi luotetuimmista VPN-palveluista maailmanlaajuisesti. Tämän kumppanuuden tarkoituksena on luoda kattava kyberturvallisuusratkaisu nykyisille kuluttajamarkkinoille. Valitettavasti ei näytä olevan suunnitteilla sisällyttää sitä nykyiseen nettiturvallisuuspakettiin. Se myydään erillisenä.

Voitot ja palkinnot

Bullguard voittaa jatkuvasti itsenäisten teollisuusviranomaisten palkintoja virustorjuntapaketeistaan. Kuukausi kuukauden jälkeen AV-TEST on antanut Internet Security paketille Top Product -palkinnon. AV Comparatives antoi Advanced-sertifikaatit haittaohjelmien poistoille ja suorituskyvylle useita kertoja vuonna 2018. Suorituskyvyn palkinto oli Advanced + -palkinto. Bullguard on myös voittanut Tech for Techs Best Security Software -palkinnon.

Bullguardin Premium Protection -paketti on myös palkittu. Se voitti useita AV-Comparatives-organisaation myöntämiä palkintoja vuonna 2018, mukaan lukien arvokkaan Gold palkinnon haittaohjelmilta suojaamisesta.

Suojaustoiminnot

Jos etsit hyvin toimivaa tietoturvapakettia, sinun ei todellakaan tarvitse katsoa pidemmälle kuin Bullguard. Jopa entry-versio on vankka ohjelma, joka tarjoaa haittaohjelmien ja ransomwaren torjuntaa, turvallista selailua ja Game Boosterin. Bullguardin haavoittuvuuden skanneri, joka sisältyy myös entry-pakettiin, on saanut erinomaisia tuloksia lab-testeissä.

Internet Security-paketilla, joka sisältää entry-paketista puuttuvan palomuurin, saat täydellisen ohjelmiston, joka on vielä kohtuuhintainen.

Kokonaisuutena Bullguard saa edelleen huippuluokan mainintoja suojauksesta, suorituskyvystä ja käytettävyydestä AV-Testin tekemissä testeissä.

Lisäominaisuudet

Entry-versio sisältää Game Boosterin. Kuten nimestä voi päätellä, tämä on pelaajia houkutteleva ominaisuus. Bullguard on ainoa virustorjunta, jolla on tälläinen ominaisuus. Se tarjoaa pelaajille haittaohjelmien suojauksen työskentelemällä tietokoneen ydinprosessoreiden kanssa ja järjestämällä avoimet sovellukset uudelleen, poistamatta kuitenkaan pelisi nopeutta tai tehoa.

Muita Internet Security -paketin merkittäviä ominaisuuksia ovat lapsilukko ja pilvipohjainen varmuuskopiointi.

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

AV-testit ovat antaneet Bullguardille erinomaisia arvosanoja suorituskyvystä ja käytettävyydestä, jotka vaikuttavat järjestelmän nopeuteen. Voit olla varma, että Bullguard ei hidasta sinua mitä ikinä oletkaan tekemässä. Se toimii tehokkaasti taustalla ja pitää sinut turvassa.

Jos olet tosissaan pelaava pelaaja, ei ole olemassa muuta vaihtoehtoa kuin Bullguard. Se on rakentanut palveluita tämän markkinasegmentin ytimeen riippumatta siitä, minkä paketin valitset. Pelaajat ovat erittäin herkkiä suorituskykyongelmiin ja kaikkeen, mikä voi vaikuttaa tähän suorituskykyyn. Ja usein ohjelmat, kuten virustorjunta, voivat vaikuttaa resursseihin. Näin ei kuitenkaan ole Bullguardin kanssa. Se on luotu pelaajat mielessä.

Lisenssien määrä ja pakettitarjoukset

Bullguardilla on 3 erilaista suojauspakettia, alkaen Antivirus-paketista keskitason Internet Security -pakettiin ja lopulta Premium-paketti.

Asiakastuki

Bullguard tarjoaa kielestä riippuen sähköpostitukea 24/7. Se rajoittuu kuitenkin vain englannin ja romanian kieliin ja saatavilla on tosiaan vain sähköposti. Heille, jotka puhuvat ranskaa, kiinaa, tanskaa, hollantia, saksaa tai ruotsia, sähköpostituki on rajoitettu klo 9–17 välille.

Heillä on saatavilla laajat tuotekäsikirjat sekä hakukeskus, josta voit hakea tietoa ja löydät usein kysytyt kysymykset osion.

Lisäksi Bullguard hallinnoi myös melko kiireistä käyttäjäfoorumia nimeltä Bullguard Zone. Asiakkaat tai pelaajat voivat lähettää kysymyksiä tai huolenaiheita ja saada vastauksia omanikäisiltään tai Bullguardin tukihenkilöstöltä.

Yhteenveto

En aio kertoa, että tämä on markkinoiden paras virustorjunta, koska sitä se ei ole. Rehellisesti sanottuna en usko, että parasta virustorjuntaa on, koska jokaisella käyttäjällä ja jokaisella kotitaloudella on erilaiset ja erityiset tarpeet.

Kuten edellä on jo todettu, jos olet pelaaja, on tämä selvästi paras valinta. Jos et ole, ja etsit suhteellisen halpaa virustorjuntaa (verrattuna joihinkin kilpailijoihinsa), suosittelisin Bullguardia. Tämän sanottuani valitsisin kuitenkin joko keski- tai Premium-tason paketin, koska suhteellisen pieni hinnankorotus lisää joukon hyödyllisiä ominaisuuksia.


BullGuard tuotteiden vertailu

Virustorjunta
Internetin turvallisuus
Ensiluokkainen suojaus
1 vuosi / 1 PC
1 vuosi / Useita laitteita
1 vuosi / Useita laitteita
Antivirus
Tietokalastelun torjunta
Haittaohjelmien torjunta
Ransomwaren torjunta
Edistynyt koneoppiminen
Käyttäytymismotori
Haavoittuvuuksien skanneri
Game Booster
Suojattu selain
Palomuuri
Lapsilukko
Pilveen integroitu varmuuskopiointi
Tietokoneen viritys
Kotiverkkoskanneri
Android-suoja
macOS-suoja
Totaalinen henkilöllisyyden suojaus
Ilmaiset automaattiset päivitykset
Ilmainen 24/7 Live Chat-tuki
Hanki BullGuard - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.bullguard.com/fi
Kirjoita arvio BullGuard
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
BullGuard käyttäjien arviot
  • "Lataa se!! Erinomainen ohjelmisto ja sen käyttö on todella helppoa! Huomaa virukset nopeasti! Omasta mielestäni paras ohjelmisto!"
  • "Tyytyväinen. Hyvä kokemus Bullguardin kanssa. Olen nyt asentanut sen myös puhelimeeni."
  • "Todella hyvä, sen käyttö on lastenleikkiä. Heti alussa se löysi ja tuhosi kolme haittaohjelmaa."
Hanki BullGuard - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.bullguard.com/fi