Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu
TotalAV

TotalAV-arvostelu

9.8
Paras kokonaisuus
Lausuntomme: "Hämmästyttävä suoja haittaohjelmilta kaikissa muodoissaan, paljon lisäominaisuuksia ja parasta vastinetta rahalle - kaikki nämä tekevät TotalAV ista kokonaisvaltaisen voittajan ja suosituimman virustorjuntaohjelmiston."
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com

Yrityksen tausta

TotalAV: n takana oleva yritys on SS Protect. Se sijaitsee Hampshiressä, Iso-Britanniassa ja sillä on noin 40 työntekijää. Sillä on myös toimistot Venetsiassa, Kaliforniassa.

Suojaustoiminnot

Ilmaisesta versiosta Premium-versioon TotalAV on hyvin monipuolinen ohjelma. Ilmainen versio sisältää kaikki välttämättömät perusominaisuudet, jotta voit pitää itsesi ja laitteesi turvassa. Se on kevyt, mutta tehokas. Premium-versiossa on kolme tasoa. Ultimate-paketti antaa sinulle kaikki ilmaisen version ominaisuudet plus reaaliaikaisen suojauksen, älypuhelimen suojauksen ja paljon muuta.

TotalAV sai korkeat pisteet havaitsemalla tietojenkalastelusivustoja testinäytteitä vastaan ja suoriutui paremmin kuin useisiin nettiselaimiin asennetut tietojenkalastelusuojausohjelmat.

Lisäominaisuudet

TotalAV:n Ultimate-virustorjuntapaketti sisältää salasananhallinnan nimeltä Safe Password Vault, VPN:n sekä älypuhelimen optimoinnin ja suojauksen. Tämä suojausominaisuus on all-in-one-alusta, joka suojaa sinua riippumatta siitä,missä olet; toimistossa, kotona tai liikkeessä. Optimoijan avulla voit nopeuttaa suorituskykyä selaamisen aikana sekä parantaa puhelimesi muistia.

Turvallisen selaamisen VPN-lisäosa tarkoittaa, että voit pysyä täysin anonyyminä ollessasi liikkeessä. (Huomaa, että tämä lisäosa myydään erikseen.)

Tässä on yleiskuva käytettävissä olevista ominaisuuksista:

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

Oletko kyllästynyt hämmentävään käyttöliittymään, jota on vaikea navigoida? Sitten TotalAV on selvä voittaja. Sen pääpaneeli on hyvin sijoitettu ja jaettu neljään osa-alueeseen, jotka on selkeästi tunnistettavissa ja joiden ohjeita on helppo seurata. TotalAV:n pääpaneelin navigointi on superhelppoa.

Jo ennen kuin edes pääset siihen pisteeseen, jossa avaat uuden ohjelmistosi, TotalAV yllättää positiivisesti yksinkertaisella lataus- ja asennusprosessillaan. Sinun ei tarvitse viettää tuntikausia aikaa asetusten ja eri ominaisuuksien määrittämiseen manuaalisesti.

Käytitpä Windows-, Mac-, iOS- tai Android-alustoja, voit olla varma, että tämä kevyt, mutta tehokas ohjelma ei vaikuta työhösi tai vapaa-aikaasi. Järjestelmäprosessit on tehostettu antaen sinulle vapaat kädet tehdä, mitä milloinkin tarvitsee.

Lisäetuna suorituskyvyn näkökulmasta on, että TotalAV tarkistaa järjestelmääsi jatkuvasti - etsien ongelmia, jotka saattaisivat vaikuttaa suorituskykyyn ja käsittelee ne. Jos kiintolevysi on lähes täynnä ja etsit jatkuvasti poistettavia tiedostoja, TotalAV: lla on ominaisuus, joka etsii kaksoiskappaleita ja poistaa ne. Kaikki tämä tapahtuu taustalla vaikuttamatta järjestelmän nopeuteen.

Lisenssien määrä ja paketin tiedot

Jos etsit ilmaista versiota, voit ladata sen yhdelle laitteelle, mutta muista, että tämä ei ole kaikilla ominaisuuksilla varusteltu ohjelma.

Jos valitset täyden ohjelman, he tarjoavat 30 päivän rahat takaisin-takuun, joten sinulla on käytännössä testiaika tuotteen kanssa. Pelkästään tämän nollariskin tarjouksen pitäisi vakuuttaa sinut kokeilemaan TotalAV ohjelmistoa!

Ultimate-paketissa on useita merkittäviä lisäyksiä kuten salasanakassakaappi, älypuhelimen optimoija ja suojaus sekä iOS että Androidi laitteille sekä Safe Surfing VPN. Jos sinulla ei vielä ole näitä ohjelmia käytössäsi, on Ultimate-paketin harkitseminen varmasti hyvä idea. VPN: t ovat yhä tärkeämpiä tietojen suojaamiseksi ja vakoilijoita vastaan. Saattaa olla, että korkeammasta hinnastaan huolimatta Ultimate-versio on kustannustehokkain juuri sinulle.

Huomaa, että vaikka TotalAV ilmaisversio on erinomainen ohjelma, se ei sisällä reaaliaikaista suojausta. Tästä syystä suosittelemme valitsemaan jonkin premium-versioista, vaikka sitten sen halvimman niistä.

Asiakastuki

TotalAV:lla on erinomainen asiakastuki. Sinulla on mahdollisuus etsiä tietoa heidän tietopohjaisista artikkeleistaan tai usein kysytyt kysymykset osiosta. Voit myös ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai chatissä.

Yhteenveto

Ilmaisversio on erittäin kykenevä, kun kyseessä on haittaohjelmien suojaus, mutta suosituksemme on tarkastella ainakin keskisuuria Pro-virustorjuntapaketteja. Hämmästyttävä suojaus yhdistettynä mahtaviin lisäominaisuuksiin ja erinomaiseen asiakastukeen tekee tästä ohjelmistosta selkeän voittajan!


TotalAV tuotteiden vertailu

TotalAV Ultimate Antivirus
TotalAV Antivirus Pro
TotalAV Essential Antivirus
Alustat
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
PC, Mac, Android, iOS
Laitelisenssien määrä
5
3
1
Kehittynyt ransomware-suojaus
Reaaliaikainen virustentorjunta
Virusten, troijalaisten, mainosohjelmien vakoiluohjelmien ja haittaohjelmien torjunta
Suojaus tietojenkalasteluhuijauksilta
Vapauta järjestelmätilaa levynpuhdistimella
PC:n suorituskyvyn ja optimoinnin työkalut
Palomuurin etäsuojaus
Pysy turvassa netissä Web Shield-laajennuksen avulla
Verkkoselaimen puhdistaja ja hallinta
Virustorjunnan ekirja
Turvallinen salasanasäiliö
Ensisijainen 24/7 supernopea tuki
Älypuhelimen optimointi ja suojaus
30 päivän rahat takaisin takuu
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com
Kirjoita arvio TotalAV
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
TotalAV käyttäjien arviot
  • “Toimii huomaamatta taustalla. Siitä lähtien, kun ostinTotalAV-ohjelman, virusongelmat ovat kadonneet. Olen hyvin tyytyväinen!“
  • “Onnistuin poistamaan viruksen :) Erinomainen virustorjunta - jopa ilmaisessa versiossa! :)“
  • “puhdisti tietokoneeni ja paransi sen toimintaa valtavasti. A +!“
  • “Hei ... Tällä digitaalisella aikakaudella on välttämätöntä, että henkilökohtaiset tietovälineet suojataan vakoiluohjelmilta, mainosohjelmilta, tietojenkalastelulta tai jopa roboteilta ja / tai hyvöksikäyttöohjelmilta. Mielestäni TotalAVilla on nämä toiminnot hyvin hallinnassa ... ja heiltä löytyy myös pieniä lisäominaisuuksia välimuistin puhdistamiseen, RAM-muistin säilyttämiseen ja netin puhdistukseen .... Olen ehdottomasti tyytyväinen TotalAViin ja voin suositella tätä ohjelmistoa hyvällä omallatunnolla! Terveisin, DD.“
  • “Omassa ystäväpiirissäni olin ensimmäinen, jolla oli matkapuhelimen virustorjunta. Vuoden 2019 alussa! TotalAV:n ansiosta sain sen jopa ilmaiseksi! Asensin myös puhdistajan. Suosittelen lämpimästi molempia ohjelmia. On hyvä tunne pystyä surffaamaan netissä turvallisesti ...“
  • “Tähän mennessä olen ollut erittäin tyytyväinen, se on todella hyvä, paitsi jatkuvat ärsyttävät päivityskysymykset.“
  • “Melko laaja turvallisuuspaketti. Yli 2 vuotta tämä on ollut minun ohjelmistovalinta PC-tietoturvaksi. Paljon toimintoja on jo valmiiksi integroitu ilmaiseen versioon, mutta siirryin pro-versioon, saadakseni vieläkin parempia lisätoimintoja. Suositeltava kokonaisuus!“
  • “ilmainen virustorjunta toimii hyvin, mutta he haluavat, että ostan ohjelmiston maksullisen version, joka on hieman ärsyttävää ...“
  • “Erittäin helppo käyttää ja parantaa järjestelmän resursseja. Suosittelen tätä tuotetta kaikille ystävilleni ja tuttavilleni.“
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com