Top10Virustorjunta

Paras virustorjuntaohjelmisto Windows-tietokoneille vuonna 2024

Paras virustorjunta Windows-tietokoneen tai kannettavan suojaamiseen ja henkilötietojesi suojaamiseen - asiantuntijoidemme testaama ja tarkistama. Klikkaamalla tuotteen nimeä alla olevasta luettelosta saat helposti selville päivitetyt hinnat, tekniset tiedot ja lisätietoja kustakin tuotteesta. Kaikki luettelossamme olevat virustentorjuntaohjelmat on testattu ja todettu yhteensopiviksi Windows-käyttöjärjestelmän kanssa.

Mainostajan julkaisu

#1 Suosituksemme Ykkösluokan turvallisuus & erikoistarjous
SÄÄSTÄ 84 %
up1
TotalAV

Kokonaisvaltainen voittaja - Virustorjuntatekniikan paras.

 • Paras suoja viruksia, tietojenkalastelua ja ransomwarea vastaan
 • Suosituin uusi virustorjuntaohjelma
 • Lisäominaisuuksia kuten palomuuri ja paljon muuta
 • Vuonna 2024 TotalAV sijoittui 1. sijalle AV-TESTin alan testissä
9.8
Paras kokonaisuus
119,00 €
Alkaen 19,00 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 60 %
2
Norton

Norton on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä kilpailukykyisessä virustorjuntabisneksessä - ja hyvästä syystä ...

 • Suojaa tietokone, Mac tai mobiililaite
 • Voitti AV-TESTin Best Protection Award -palkinnon
 • Virussuojauksen lupaus (Rahat takaisin -takuu)
 • Parhaat lapsilukko-ominaisuudet
9.5
Mahtava
74,99 €
Alkaen 29,99 €
Vieraile nettisivulla
saatavana suomeksi
SÄÄSTÄ 50 %
3down
Panda

Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita.

 • Selkeä käyttöliittymä
 • Ei vaikuta suorituskykyyn
 • Korkein mahdollinen suojaustaso
 • Ilmainen VPN kuuluu joka pakettiin
9.3
Erittäin hyvä
46,99 €
Alkaen 23,49 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 50 %
up4
Bitdefender

Bitdefender-tietoturvaratkaisut keräävät jatkuvasti huippuarvosanoja eri testikeskuksista ja julkaisuista eri puolilla maailmaa

 • PC MAG Editorin valinta - 6 vuotta peräkkäin!
 • Lapsilukko tarjoaa vanhemmille lisää nettiturvallisuutta
 • 500 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti
 • Absoluuttinen turvallisuus Windowsille, Androidille, MacOSille ja iOS: lle
9.1
Erittäin hyvä
64,99 €
Alkaen 32,49 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 60 %
5
Avast

Avast suojaa tietokonettasi hyvin ja sisältää useita tärkeitä tietoturvatyökaluja, jotka pitävät järjestelmäsi vapaana viruksista ja hakkereista.

 • Erittäin hyvä ilmainen ohjelmistoversio
 • Sähköpostit ilman roskapostia
 • Erinomaiset laboratoriotestitulokset
 • Gamer mode -pelitila on pakollinen, jos pelaat paljon netissä
8.8
Erittäin hyvä
73,00 €
Alkaen 29,20 €
Vieraile nettisivulla
saatavana suomeksi
SÄÄSTÄ 60 %
6
AVG

AVG Antivirus on palkittu haittaohjelmien vastainen ratkaisu. Se tarjoaa suojaa liikkeellä ollessa ja lukuisia lisäominaisuuksia tinkimättä tietokoneesi suorituskyvystä.

 • Luottaa 435 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti
 • Erinomainen Trustpilot-arvio 4.3 perustuen 14 322 arvosteluun
 • Tarjoaa suojan web-kameraa ja lunnasohjelmia vastaan
 • Nauti 60 päivän ilmaisesta kokeilujaksosta!
8.4
Hyvä
93,99 €
Alkaen 37,60 €
Vieraile nettisivulla

Tarvitsenko virustorjuntaohjelmiston Windows PC -tietoturvaan?


Ajattele asiaa näin: jätätkö oven auki yöllä? Se olisi kuin avoin kutsu tunkeilijoille ja murtovarkaille. Samalla tavalla Windows-tietokoneesi jättäminen suojaamattomaksi houkuttelee kaikenlaisia ??haitallisia uhkia - viruksia, botnettejä, DDoS-hyökkäyksiä, kiristysohjelmia, haittaohjelmatartuntoja, tietojenkalastelua.


Onko ilmainen virustorjuntaohjelma riittävä tietokoneen suojaukseen?


Maailman suosituin käyttöjärjestelmä Windows on varmasti magneetti viruksille ja haittaohjelmille. Onneksi jokaisessa Windows-version 8 tai uudemmassa tietokoneessa on nyt sisäänrakennettu ilmainen virustorjunta nimeltä Windows Defender. Mutta kysymys kuuluu, riittääkö se? Pystyykö se torjumaan vakavia uhkia, kuten ransomwarea ja spywarea? Onko se tarpeeksi hyvä itsessään vai pitäisikö sinun yhdistää se vielä toiseen ilmaiseen ohjelmistoon?

Todellisuudessa et voi luottaa ilmaiseen virustorjuntaohjelmaan pitämään tietokoneesi ja henkilökohtaiset tietosi turvassa. Jopa parannettu Microsoft Defender -versio, joka on esiasennettu Windows 10:een, ei ole täysin idioottivarma.

Tutkimukset osoittivat myös, että Defender on jäljessä muista virustentorjuntaohjelmistoista, kun on kyse suojauksesta lunnasohjelmilta ja nollapäivän hyökkäyksiltä. Se ei myöskään estänyt tulevia haittaohjelmia ja oli tapauksia, joissa haittaohjelmien skannaus epäonnistui kokonaan. Toinen asia on, että siitä puuttuu kaikki hyödylliset lisäominaisuudet, jotka tulevat nyt muiden virustentorjuntaratkaisujen kanssa: salasanojen hallinta, lapsilukko, varmuuskopiointivaihtoehdot ja paljon muuta.


Aivan kuten mikä tahansa ilmainen virustorjuntaohjelma, Defender suorittaa perus-kyberturvallisuussuojausta, mutta emme luota siihen, että se pitää laitteemme täysin suojattuna. Loppujen lopuksi tietokoneemme ovat täynnä arkaluontoisia tietoja, kuten salasanoja, luottokorttitietoja, pankkitilitietoja ja henkilökohtaisia ??valokuvia. Ihmisarvoinen Internet Security for Windows maksaa nyt keskimäärin alle 40 dollaria vuodessa, joten on parempi suojautua kuin vaarantaa kaikki vain muutaman sentin säästämiseksi.


Mitä odottaa kunnolliselta Windows-virustorjuntaohjelmalta?


Parhaan virustorjuntaratkaisun valitseminen voi olla ylivoimainen tehtävä, sillä saatavilla on niin monia vaihtoehtoja. Ottaen huomioon, että online-henkilöllisyytesi, henkilö- ja taloustietosi ovat vaakalaudalla, asian kanssa ei todellakaan kannata hoppuilla. Yleisesti ottaen on muutamia tekijöitä, joita pidämme tärkeinä yksilöllisistä tarpeistasi riippumatta.

Ensinnäkin tarvitset jotain, joka tarjoaa ympärivuorokautisen suojauksen jatkuvien päivitysten ja automaattisten tarkistusten avulla. Tämä takaa maksimaalisen havaitsemisnopeuden, jotta voit havaita haittaohjelmat tai mainosohjelmat ennen kuin on liian myöhäistä.

On myös syytä huomata, että tietojenkalastelu- ja ransomware-hyökkäykset lähetetään usein liitteiden ja sähköpostilinkkien kautta. Roskapostisuodatin pystyy yleensä pitämään suurimman osan näistä tietojenkalasteluviesteistä poissa postilaatikostasi, mutta ei kaikkia. Siksi on tärkeää, että sinulla on virustorjuntaohjelmisto, joka tarjoaa ylimääräisen suojakerroksen tietojenkalasteluhyökkäysten estämiseksi.

Toinen asia, jonka pitäisi olla tarkistuslistallasi, on yhteensopivuus. On virustentorjuntaohjelmia, jotka toimivat parhaiten Macissa ja muita, jotka soveltuvat paremmin Windows-laitteille. Jos olet Windows-käyttäjä, varmista, että valitset oikean version omalle käyttöjärjestelmällesi.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)


Tarvitsenko virustorjuntaohjelmistoa, jos minulla on jo Windows Defender?


Kyllä. Windows Defender on tavallinen virustorjuntaohjelma, joka tulee Windows 10:n mukana, ja vaikka se on varmasti parempi kuin ei mitään, ei se riitä tarjoamaan optimaalista suojaa. Koska se on niin yleinen ja toimii samalla tavoin jokaisella tietokoneella, on se tehnyt verkkorikollisten ennustamisen ja kiertämisen paljon helpommaksi, mikä saattaa jättää sinut alttiiksi hyökkäyksille.

Mitä muita etuja on maksullisessa virustorjuntaohjelmassa, joita en vielä saa Windows Defenderistä?


Vaikka Microsoftin sisäänrakennettu tietoturvaohjelmisto on parantunut melko paljon viime vuosina, ei se silti tarjoa samaa suojausarsenalia kuin parhaat kolmannen osapuolen toimittajat. Esimerkiksi monet virustorjuntapaketit tarjoavat nykyään käteviä lisäominaisuuksia, kuten varmuuskopiosuojauksen, salasananhallinnan, lapsilukon, matkapuhelimen ja tabletin suojauksen ja jopa sisäänrakennetun VPN:n. Suojauksen suhteen viruksia, haittaohjelmia ja vakoiluohjelmia vastaan ??Microsoft Defender on hyvä, mutta ei takuulla paras. Usein korkealaatuiset virustorjuntapaketit tarjoavat paljon paremman suojan ja tekevät parempaa työtä pitääkseen sinut ja tietokoneesi turvassa.

Pitääkö minun laittaa Windows Defender pois päältä, jos minulla on toinen virustorjuntaohjelma?


Ei välttämättä. Suurin osa tällä sivulla suosittelemistamme virustorjuntaohjelmistoista on yhteensopivia Microsoft Defenderin kanssa, eikä sen pitäisi aiheuttaa ongelmia. Se voi toimia samanaikaisesti maksullisen virustorjuntaohjelman kanssa.

Vastuuvapauslauseke

Top10virustorjunta.fi tarjotaan vierailijoille ilmaisena palveluna. Saatamme kuitenkin saada yhteistyökumppaneiltamme palkkion, jos lataat ohjelmiston suosittelemamme linkin kautta. Pyrimme pitämään tiedot mahdollisimman ajan tasalla, mutta emme voi taata tätä aina.