Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu
Bitdefender

Bitdefender-arvostelu

9.1
Erittäin hyvä
Lausuntomme: “Valitse BitDefender, jos tavoitteesi on vertaansa vailla oleva suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Riippumatta laitteistasi, joita käytät tällä hetkellä, on olemassa tuote, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.”
Hanki Bitdefender - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.bitdefender.com/fi

Yrityksen tausta

BitDefender on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka perusti Florin Talpes vuonna 2001 Bukarestissa, Romaniassa. BitDefender on kasvanut tasaisesti viime vuosien aikana. Vuonna 2018 he tarjosivat virustorjuntaohjelmiston yli 500 miljoonalle käyttäjälle maailmanlaajuisesti. Myös vuodesta 2018 lähtien he ovat olleet viidennellä sijalla Windows-virustorjuntatoimittajien globaaleissa markkinaosuuksissa.

Voitot ja palkinnot

Vuosi toisensa jälkeen BitDefender vastaanottaa alan palkintoja ja tunnustuksia. Mainitakseni muutamia uusimpia palkintoja, he saivat useita Advanced + palkintoja AV-Comparatives organisaatiolta viime vuonna. Näihin palkintoihin kuului palkinto reaalimaailman suojelusta ja toinen haittaohjelmilta suojaamisesta. AV-testi on myös palkinnut heidät useita kertoja parhaasta suorituskyvystä ja suojasta. Nämä ovat vain muutamia niistä lukuisista palkinnoista, joita BitDefender on voittanut virustorjuntapaketeistaan.

Mainitsemisen arvoista on, että BitDefender voitti AV-Comparativesin esittämän Product of the Year palkinnon sen jälkeen, kun se oli voittanut Advanced + -luokitukset toistuvasti reaalimaailman suojauksesta, haittaohjelmilta suojautumisessa, suorituskyvyssä, haittaohjelmien poistossa ja väärissä hälytyksissä. BitDefender on voittanut tämän palkinnon kahdesti.

Suojaustoiminnot

Kuten useimmissa virustorjuntapaketeissa, BitDefenderillä on ilmainen versio sekä premium-versioita. Ilmainen versio pitää sisällään perus virustorjunnan, uhka-puolustuksen, ransomware-suojan sekä web-hyökkäysten ehkäisemisen(joka estää sinua vierailemasta haitallisilla verkkosivuilla). Jos tarvitset lisäominaisuuksia kuten lapsilukko, palomuuri ja tietojen salaus, sinun tulee päivittää johonkin heidän premium-suojauspaketeistaan.

Mitä tulee haittaohjelmilta suojautumiseen, BitDefender päihittää suurimman osan kilpailevista virustorjuntapaketeista. AV-vertailujen tekemissä kolmannen osapuolen testeissä BitDefender sijoittui korkeimmalle hyökkäysten estossa.

Edellä mainitsemiemme palkintojen lisäksi on tärkeää mainita myös kolmannen osapuolen laboratoriotestit, joita suoritetaan virustentorjuntaohjelmistoille ja tulokset, joita BitDefender niistä jatkuvasti vastaanottaa.

Tiivistettynä voisi sanoa, että BitDefender jatkaa yllättämistään positiviisesti.

Edellä mainitun AV-Comparatives organisaation myöntämän Product of the Year palkinnon lisäksi BitDefender on saanut AAA-sertifikaatin SE Labsilta ja korkeimmat mahdolliset testitulokset tehokkuutta testaavalta MRG-Effitas organisaatiolta. Mainitaan vielä AV-Test-instituutti, joka myös testaa ja luokittelee virustorjunnan ohjelmia ja toimii pistejärjestelmällä. BitDefender keräsi korkeimmat mahdolliset kuusi pistettä kustakin testatusta ryhmästä.

Lisäominaisuudet

Kuten edellä mainittiin, BitDefenderillä on lapsilukkotoiminto, mutta tämä ominaisuus on käytettävissä vain heidän premium-paketeissaan. Nämä paketit sisältävät myös web-kameran suojauksen ja palomuurin.

BitDefenderin keskitason paketti on hyvin toimiva kokonaisuus, johon kuuluu myös VPN. On kuitenkin huomautettava, että mukana tuleva VPN on rajoitettu laitetta kohden vain 200 Mt liikennettä päivässä. Tämä koskee myös ylemmän tason pakettia.

Yksi selkeästi ainutlaatuinen ominaisuus, joka on saatavilla sekä keskitason että ylemmän tason paketissa, on nimeltään Online Banking Protection. Tämä ominaisuus, jota kutsutaan nimellä Safepay, tarjoaa sinulle turvallisen selaimen, jolla voit tehdä kaikki ostoksesi tai nettipankkiasiointisi.

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

BitDefenderillä on uusi käyttöliittymä, tietoturvapaneeli, jota on helppo ymmärtää ja navigoida. Koska ohjelma käy aina taustalla, sen vaikutus järjestelmän suorituskykyyn on hyvin vähäinen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, että se hidastaisi laitettasi. Huomaa kuitenkin, että se toimii huomattavasti hitaammin suorittaessaan ensimmäisen levyn tarkistuksen heti asennuksen jälkeen.

Lisenssien määrä ja pakettitarjoukset

Suurin ero kolmen tärkeimmän Bitdefender-paketin välillä on, että vain ylimmän tason paketti "Total Security 2019" tarjoaa suojaa Windowsille, Macille, Androidille & iOSsille. Kaksi muuta pakettia sopivat vain Windows-tietokoneille. Onneksi hintaero ei ole kovin merkittävä, joten suosittelemme valitsemaan ylimmän tason paketin, joka suojaa enintään viisi laitetta vuodeksi.

Asiakastuki

BitDefender tekee kaikkensa voidakseen tarjota tukea heidän arvostetuille asiakkailleen. Ensinnäkin sinulla on mahdollisuus selata ja etsiä vastauksia heidän tietokanta-artikkeleistaan tai how-to videoiltaan.

Jos etsit nopeampaa tukea, löydät myös puhelin- ja chat-tuen. Lopuksi heillä on myös vilkas foorumi, jossa voit kysyä apua BitDefender ikätovereiltasi tai BitDefender-työntekijöiltä.

Yhteenveto

BitDefender on erinomainen ohjelma, joka on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti markkinoiden ja turvallisuuden näkökannalta. Keskitason ja huippuluokan pakettien välillä on vain vähän eroja. Näiden välillä ei myöskään ole merkittävää hintaeroa, mutta jos haluat säästää muutaman kolikon, keskitason paketti on enemmän kuin hyväksyttävä vaihtoehto.

Bitdefenderin saamien arvioiden ja palkintojen perusteella voit olla varma, että se pystyy suojaamaan kotitaloutesi kaikella mahdollisella Internet-tietoturvalla, jota olemassa on.


Bitdefender tuotteiden vertailu

Bitdefender Antivirus Plus 2024
Bitdefender Internet Security 2024
Bitdefender Total Security 2024
3 laitetta
3 laitetta
5 laitetta
Windowsin suojaus
Totaalinen reaaliaikainen tietosuoja
Edistynyt uhkien torjunta
Monikerroksinen Ransomware-suoja
Anti-tracker
Lapsilukko
Verkkohyökkäysten ehkäisy
Wi-Fi turvallisuusneuvoja
Turvallinen nettipankki
Bitdefender VPN
Salasanojen hallinta
Tietokalastelun ja petosten torjunta
Haavoittuvuuden arviointi
Tiedostojen silppuri
Nettikameran suojaus
Yksityisyyden palomuuri
Turvalliset tiedostot
Tiedostojen salaus
Verkon uhkien ehkäisy
Murtosuojaus
Nopeuttaa laitteitasi
macOS-suojaus
Android-suojaus
iOS-suojaus
Automaattiset päivitykset
Ilmainen nettituki
Hanki Bitdefender - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.bitdefender.com/fi
Kirjoita arvio Bitdefender
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
Bitdefender käyttäjien arviot
  • “Mahtava. Käytän Bitdefenderiä tietokoneessani, erittäin hyvä virustorjuntaohjelma. Se on jo suojannut minua yhtä jos toistakin konnaa vastaan :)“
  • “Pelastus. Tämä virustorjunta on yksinkertaisesti mahtava. Et voi muuta kuin suositella sitä! Siksi 5 tähteä.“
  • “Ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Tykkään siitä. Se tekee sen, mitä pitääkin ja enemmän. Toimii erittäin hyvin!“
Hanki Bitdefender - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.bitdefender.com/fi