Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu

Heimdal-arvostelu

-
Tarjous ei saatavilla
Lausuntomme: "Virustorjuntamarkkinoilla on monia tehokkaita tietoturvaratkaisuja. Useimmat niistä tulevat kuitenkin raskaaseen hintaan. Vaikka Heimdal Securityn Thor Pro ei ole ”Kehittynein tietoturvaohjelmisto”; pätevä verkkovalvonta ja erinomainen järjestelmän tuki tekevät siitä kelvollisen valinnan."
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com

Tietoa yrityksestä

Heimdal Security on tanskalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Yhtiö on juurilleen uskollinen ja on liittänyt tuotteitaan legendaariseen muinaisnorjakuvaan: Thoriin.

Vaikka Heimdal on nuori yritys muihin turvallisuusalan toimijoihin verrattuna; se on nousemassa vähitellen kärkeen. Yhtiö on päättäväinen uusien teknologioiden kehittämiseksi, jotka suojaisivat käyttäjiä turvallisuusrikkomuksia ja kyberuhkia vastaan.

Palkinnot ja saavutukset

Perustamisestaan ??lähtien vuodesta 2011 yhtiö on ollut suoja lukemattomia tietoverkkohyökkäyksiä ja tietoturvauhkia vastaan. Niiden arvostettu asiakaskunta on laajentunut
yli 600 000 käyttäjään ja 5000 yritykseen. Erinomaisen palvelunsa ansiosta he ovat saaneet viime vuosina tunnustusta kansainvälisillä palkinnoilla.

• Heimdal virustorjunta voitti “Most Educational Security Blog” palkinnon vuonna 2016.
• Vuonna 2017 virustorjuntaratkaisu nimitettiin “Anti-virus Solution of the Year”.
• Computing Security Awardseissa vuonna 2018 yhtiö kruunattiin “Anti-Malware Solution of the Year” kategorian voittajaksi.

Suojaustoiminnot

Thor Premium on yksi edistyksellisimmistä saatavilla olevista uhkien seurantajärjestelmistä ja se estää kaikki ulkoiset uhat. Se ei kuitenkaan kykene poistamaan olemassa olevia uhkia omillaan. Siitä huolimatta Heimdalin seuraavan sukupolven uhkien havaitseminen on kelvollinen ominaisuus kaikille käyttäjille.

DarkLayer Guard” on kattava palomuuriohjelma, joka tarjoaa reaaliaikaisen kaksisuuntaisen suojauksen. Ominaisuus estää kaikki DNS-, HTTP- ja HTTPS-pakettien lähetykset heti, kun ne katsotaan epäilyttäviksi.

”X-Ploit Resilience” varmistaa, että järjestelmässä ei ole jäljellä olevia tietoturva-aukkoja. Siten järjestelmä on suojattu turvallisuusuhilta, kuten nollapäivähyökkäyksiltä, liikenteen uudelleenohjauksilta ja tietovuodoilta.

Virustorjunta tarkistaa myös laitteiston infrastruktuuriviestintää, joka estää virusten hyökkäämisen syvälle prosesseihin järjestelmän sisällä.Tämä Vector Detection -ominaisuus käyttää toisen sukupolven tunnistusta järjestelmän laiteohjelmiston suojaamiseksi.

Lisäominaisuudet

Thor Premium Home version mukana tulee lisälaitteita, jotka parantavat ohjelmiston yleisiä ominaisuuksia.

Automaattinen päivitys yhdistettynä pikakorjaussovellukseen varmistaa, että ohjelmisto on ajan tasalla. TTPC-työkalun avulla käyttäjät voivat tarkistaa, mitkä prosessit virustorjuntaohjelma on estänyt ja vapauttaa ne tarvittaessa.

Ohjelmisto huolehtii tietoturva-aukoista useiden suojaustasojen avulla. Suojakerrokset, kuten Anti-Ransomware, Anti-Malware ja Anti-Scam suojaavat käyttäjiä useilta tietoverkkorikoksilta. Heimdalissa on myös web-suojausominaisuus, joka on välttämätön haitallisten nettisivujen estämiseksi.

Helppokäyttöinen

Heimdal-virustorjuntatuotteita on helppo konfiguroida ja käyttää. Sinun tarvitsee vain ladata asennustiedosto nettisivulta ja sallia sen käynnistää määritelmien päivitys. Heti kun se on asennettu, se käynnistää työkalun nimeltä ”Heimdal Agent” pääkäyttöliittymässä.

Käyttäjät voivat valita kolmesta vaihtoehdosta saadakseen mieleisensä käyttöliittymän. Käyttäjät voivat myös tarkastella järjestelmän terveysraportteja käyttöliittymästä. Ohjelmistolla on rajoitettu, mutta keskittynyt ominaisuuksien joukko, joka mahdollistaa selkeän käyttöliittymän.

Lisenssien ja pakettien määrä

Yhtiön tuotekanta on monipuolinen ja kattaa sekä kotitaloudet että yritysmaailman asiakkaat. Se on käynnistänyt ilmaisen version asiakkaille, jotta he voivat saada yleistuntuman tuotteeseen.

Jokaisella kuluttajalla on erilaiset tarpeet ja yhtiö tarjoaa määritettyjä hintoja yksityisasiakkailleen. Tarjolla on useita paketteja ja tuotteita, joista käyttäjät voivat valita vaatimuksiensa mukaisen. Lisäksi yritys tarjoaa poikkeuksellisen 30 päivän rahat takaisin kokeilujakson.

Tuki

Asiakastuki on minkä tahansa tuotteen ehkä aliarvioiduin ominaisuus. Heimdalin tapauksessa se on yksi sen vahvimmista osista. Vaikka virustorjunnassa ei ole tukiosiota, sen nettisvuilla on saatavilla uskomaton ”koulutuskeskus”.

Nettisivun Usein kysytyt kysymykset ja tukiosiot sisältävät kattavan dokumentaation. Lisäksi tunnetut ongelmat, uudet turvallisuusmenetelmät ja kaikki uusimmat päivitykset kyberturvallisuusmaailmasta on esitelty käyttäjille selkeästi.

Yhtiöllä on käytössään myös pikaviestipalvelu, jossa käyttäjä voi ilmoittaa ongelmasta. Koulutetut edustajat vastaavat näihin viesteihin ja palvelu on asiakkaiden käytettävissä kellon ympäri.

Yhteenveto

Vaikka Heimdal virustorjunta ei ole täydellinen tietoturvaohjelma; sen premium-versio Thor vasaroi pois suurimman osan kyberturvallisuusuhkia toisen sukupolven haittaohjelmien havaitsemisensa ja tiukan matalan tason valvontansa avulla.


Heimdal tuotteiden vertailu

Thor Vigilance
Thor Foresight
Thor Premium
Seuraavan sukupolven virustorjunta
Uhkien ehkäisy
Täydellinen suojaus
Kaikki tarjoukset ovat saatavilla enintään 3 vuodeksi ja 10 laitteelle
Kaikki tarjoukset ovat saatavilla enintään 3 vuodeksi ja 10 laitteelle
Kaikki tarjoukset ovat saatavilla enintään 3 vuodeksi ja 10 laitteelle
*MAC - vain liikenteen suodatusmoduuli, Foresight saatavilla MAC-käyttöjärjestelmälle
*MAC - vain liikenteen suodatusmoduuli, Foresight saatavilla MAC-käyttöjärjestelmälle
*MAC - vain liikenteen suodatusmoduuli, Foresight saatavilla MAC-käyttöjärjestelmälle
30 päivän rahat takaisin -takuu
VIP 24/7 ilmainen tuki
Välitön toimitus sähköpostilla
Ainutlaatuinen uhkien torjunta edistyneimmiltä ransomware-viruksilta, vakoiluohjelmilta ja APT:ltä
Ainutlaatuinen liikennepohjainen haittaohjelmien tunnistus ja esto ENNEN kuin ne saavuttavat tietokoneesi
Monikerroksinen tekoälyllä toimiva suoja
Suojaa nettiselaimesi
Suojaa nettipankkisi ja maksusi
Tietojenkalastelusuojaus
Estää tietoverkkorikollisia keräämästä henkilötietojasi
Estää tietojen vuotamisen
Päivittää sovelluksesi automaattisesti tietokoneesi suojausaukkojen sulkemiseksi
Asentaa suosikkiohjelmistosi turvallisesti ja kätevästi
Palomuurin integrointi
Seuraavan sukupolven virustorjunta
* Paikallinen allekirjoitus / tiedostopohjainen skannaus
* Reaaliaikainen pilviskannaus
* Hiekkalaatikko ja takaoven tarkastus
*Prosessi- / käyttäytymisperusteinen skannaus
Kevyt asennus ja tasainen suorituskyky
Erittäin helppo käyttää
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com
Kirjoita arvio Heimdal
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
Heimdal käyttäjien arviot
  • “Heimdal Pro on ollut käytössä jo yli vuoden. Oikeastaan ostin sen vaan, koska haittaohjelmien suojaus tuki Nortonia. Ajan mittaan olen huomannut, että automaattinen päivitystyökalu on myös melko käytännöllinen. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ja vankka ohjelma.“
  • “Joskus sivustoja on estetty, vaikka tiedän, että ne ovat turvallisia. Mutta on toki parempi, että suodatin on liian tarkka kuin päinvastoin… Tuki vastasi 24 tunnin kuluessa erittäin ammattimaisesti ja yksityiskohtaisesti.“
  • “Helppokäyttöinen. Suojaa myös selaimen työkaluriveiltä.“
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com