Top10Virustorjunta

Virustentorjunta arviot (Windows)

System: Windows | Mac | Kännykkä
TotalAV
9,8
Fantastinen!
"Hämmästyttävä suoja haittaohjelmilta kaikissa muodoissaan, paljon lisäominaisuuksia ja parasta vastinetta rahalle - kaikki nämä tekevät TotalAV ista kokonaisvaltaisen voittajan ja suosituimman virustorjuntaohjelmiston."
Norton
9,3
Erittäin hyvä
"Norton-virustorjunta on alan edelläkävijä ja 39-kertainen PCMag.comin Editors Choice -palkinnon voittaja. Lasten vanhempien valvontaominaisuudet ovat myös vertaansa vailla."
Panda
9,1
Erittäin hyvä
"Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita."
Avira
8,8
Erittäin hyvä
"Jos etsit kaikenkattavaa suojaa, Avira on nappivalinta. Surffaa netissä luottavaisesti tietäen, että olet suojattu niiltä, jotka voisivat vahingoittaa tai vakoilla sinua. Mielestämme Avira on selkeä voittaja!"
BullGuard
8,6
Hyvä
"Uusia uhkia ja tietoturva-aukkoja syntyy kokoajan. Valitse virustorjuntapaketti, joka pysyy ajan tasalla ja tekee jatkuvasti parhaansa ylläpitääkseen turvallisuutesi verkossa. Bullguard on oiva virustorjunta."
Heimdal
-
Tarjous ei saatavilla
"Virustorjuntamarkkinoilla on monia tehokkaita tietoturvaratkaisuja. Useimmat niistä tulevat kuitenkin raskaaseen hintaan. Vaikka Heimdal Securityn Thor Pro ei ole ”Kehittynein tietoturvaohjelmisto”; pätevä verkkovalvonta ja erinomainen järjestelmän tuki tekevät siitä kelvollisen valinnan."
McAfee
-
Tarjous ei saatavilla
"Kaikenkaikkiaan McAfeen ensisijainen arvo perustuu sen tarjoamiin monipuolisiin palveluihin ja ominaisuuksiin.Yhdessä ne tekevät siitä edullisen ja useisiin laitteisiin sovellettavan tietoturvaohjelmiston.”
Bitdefender
-
Tarjous ei saatavilla
“Valitse BitDefender, jos tavoitteesi on vertaansa vailla oleva suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Riippumatta laitteistasi, joita käytät tällä hetkellä, on olemassa tuote, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.”
Avast
-
Tarjous ei saatavilla
"AV-Comparativesin neljästä testistä Avast ansaitsi kolme Advanced +- ja yhden Advanced-luokituksen. Avast on ehdottomasti 10 parhaan joukossa."
ZoneAlarm
-
Tarjous ei saatavilla
"ZoneAlarmissa on vahvistettu palomuuri, johon on lisätty lisensoitu virustorjunta. Vankka ilmainen versio ja makea kokoelma bonusominaisuuksia tekee siitä ihanteellisen valinnan henkilökohtaiseen käyttöön."