Top10Virustorjunta

Parhaat virustorjuntaohjelmat matkapuhelimille

Älypuhelimien haittaohjelmat ovat lisääntymässä. Suojaa laitettasi tämän hetken johtavilla virustorjuntaohjelmilla.

Mainostajan julkaisu

#1 Suosituksemme Ykkösluokan turvallisuus & erikoistarjous
SÄÄSTÄ 80 %
up1
TotalAV

Kokonaisvaltainen voittaja - Virustorjuntatekniikan paras.

 • Paras suoja viruksia, tietojenkalastelua ja ransomwarea vastaan
 • Suosituin uusi virustorjuntaohjelma
 • Lisäominaisuuksia kuten palomuuri ja paljon muuta
 • Vuonna 2024 TotalAV sijoittui 1. sijalle AV-TESTin alan testissä
9.8
Paras mobiililaitteille ja tabletille
9,95 €
Alkaen 1,99 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 57 %
2
Norton

Norton on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä kilpailukykyisessä virustorjuntabisneksessä - ja hyvästä syystä ...

 • Suojaa tietokone, Mac tai mobiililaite
 • Voitti AV-TESTin Best Protection Award -palkinnon
 • Virussuojauksen lupaus (Rahat takaisin -takuu)
 • Parhaat lapsilukko-ominaisuudet
9.5
Mahtava
29,99 €
Alkaen 12,99 €
Vieraile nettisivulla
saatavana suomeksi
SÄÄSTÄ 50 %
3down
Panda

Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita.

 • Selkeä käyttöliittymä
 • Ei vaikuta suorituskykyyn
 • Korkein mahdollinen suojaustaso
 • Ilmainen VPN kuuluu joka pakettiin
9.3
Erittäin hyvä
46,99 €
Alkaen 23,49 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 50 %
up4
Bitdefender

Bitdefender-tietoturvaratkaisut keräävät jatkuvasti huippuarvosanoja eri testikeskuksista ja julkaisuista eri puolilla maailmaa

 • PC MAG Editorin valinta - 6 vuotta peräkkäin!
 • Lapsilukko tarjoaa vanhemmille lisää nettiturvallisuutta
 • 500 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti
 • Absoluuttinen turvallisuus Windowsille, Androidille, MacOSille ja iOS: lle
9.1
Erittäin hyvä
64,99 €
Alkaen 32,49 €
Vieraile nettisivulla

Tarvitsetko virustorjuntaohjelmiston mobiililaitteellesi? Tässä joitain pelottavia faktoja ...


Pelkästään syyskuussa 2019 tutkijat paljastivat yhteensä 172 tartunnan saanutta sovellusta Play Storessa. Pahinta tässä? Nämä sovellukset olivat keränneet yli 335 miljoonaa latausta siihen mennessä, kun turvallisuusasiantuntijat havaitsivat ne.

Sovellukset teeskentelivät olevansa oikeita palveluja, kuten pelejä, apuohjelmia, valokuvaohjelmistoja ja valokuvagallerioita.

Android.Joker-perheen huomattiin uppoutuvan Android-apuohjelmiin, kameralaajennuksiin ja kuvankäsittelyohjelmiin sekä muihin ohjelmistoihin. Joker sisältää joitain troijalaisen tyypillisiä toimintoja, mukaan lukien takaoven asentamisen pysyvyyden ylläpitämiseksi, arkaluonteisten matkapuhelimien ja käyttäjätietojen varastamisen ja erityisen taipumuksen taloudellisten tietojen varastamiseen.

Tämän uskotaan vaikuttaneen jopa 800 000 Android-käyttäjään ja tietoja, kuten nimiä, matkapuhelintietoja ja sijainteja, on voitu varastaa.

Vaikka on vähemmän todennäköistä, että Apple iPhoneen tai iPadiin tarttuu haittaohjelmia verrattuna Windows- tai Android-laitteeseen, se ei tarkoita, että ne ovat täysin immuuneja.

Olipa kyseessä haitalliset verkkosivustot, ärsyttävät mainokset, web-seurannat tai vain joku, joka nappaa laitteesi huomaamattasi, on myös iPhonen omistajilla syytä huoleen.

Älypuhelimen käyttäjänä niin suuri osa henkilökohtaisesta elämästäsi tallennetaan mobiililaitteeseesi, mukaan lukien pankkitunnukset, yksityiset valokuvat, sähköposti, sosiaalinen media ja paljon muuta. Kuvittele nyt, että kaikki nämä tiedot varastetaan, kadotetaan tai muutetaan ilman lupaasi. Olet varmasti kanssamme samaa mieltä siitä, että mobiililaitteemme ovat alttiimpia tietoturvahyökkäyksille kuin tietokoneet tai kannettavat tietokoneet.

Virukset ja muut haittaohjelmat eivät juurikaan välitä mikä laite sinulla on. Vaikka iPhonet ovat ehdottomasti turvallisempia kuin Android-laitteet, haittaohjelmat voivat tunkeutua myös iPhoneen, koska haittaohjelmilla on usein mahdollisuus siirtyä laitteesta toiseen esimerkiksi sähköpostitse, hotellin tai lentokentän paikallisen Wifi-yhteyden tai tekstiviestien ja muiden Messenger-palveluiden kautta.

Luuletko, että tämä on harvinaista? Tuoreiden tilastojen mukaan hakkereiden hyökkäys tapahtuu 39 sekunnin välein ja se vaikuttaa joka kolmanteen amerikkalaiseen vuosittain. Juuri tätä virustorjuntaohjelma on suunniteltu estämään älypuhelimessasi.

Jos et halua tulla tietoverkkorikollisuuden uhriksi, parhaiden tietoturvasovellusten asentaminen laitteisiisi on välttämätöntä.


Miten parhaita älypuhelinten tietoturvasovelluksia testataan


Monilla suurten nimien virustorjunta- ja tietoturvatoimittajilla on tuotteita, jotka on räätälöity erityisesti mobiilikäyttöjärjestelmissä toimiville laitteille, kuten Android ja iOS.

Sijoituksessamme ja tutkimuksessamme tarkastelimme erityisesti:

1. Kuinka hyvin virustentorjuntaohjelma suojaa näitä laitteita viruksilta, lunnasohjelmilta, troijalaisilta ja muilta haittaohjelmilta
2. Kuinka paljon se vaikuttaa työmuistiin ja käsittelynopeuteen
3. Mitä muita turvaominaisuuksia on tarjolla virustorjunnan lisäksi
4. Johtavien riippumattomien testauslaboratorioiden arvostelut, kuluttajaraportit ja asiakasarvostelut.


Matkapuhelimesi johtavien virustorjuntaohjelmien välttämättömät ominaisuudet:


Parhaat virustorjuntaohjelmat eivät suojaa laitettasi vain haittaohjelmilta, viruksilta tai troijalaisilta. Edellä suosittelemamme tietoturvasovellukset voivat myös tehdä seuraavaa:


+ Etsiä uusia viruksia ja uusimpia uhkia reaaliajassa päivittäin varmistaakseen, että laitteesi on suojattu ympäri vuorokauden.
+ Puhdistaa puhelin johdonmukaisesti, mikä lisää muistitilaa.
+ Poistaa käyttämättömät ja tarpeettomat sovellukset pidentääkseen laitteen akun käyttöikää.
+ Varmuuskopioida henkilökohtaiset tiedostot automaattisesti laitteeltasi, jotta jos kadotat puhelimesi, tärkeät tiedot ovat aina suojassa pilvessä.
+ Mahdollistaa surffauksen nimettömästi sisäänrakennetun VPN: n avulla yksityisyyden parantamiseksi.
+ Skannata kaikki Wifi-verkot varmistaakseen, ettei sinua hakkeroida lentokentällä, hotellissa tai muissa julkisissa verkoissa.
+ Advanced Find My Phone -seuranta, joka etsii laitteesi, jos se katoaa tai varastetaan.
+ Ja paljon muuta ...

Kaikki yllä olevat parantavat tietoturvaasi hidastamatta puhelintasi tai vaikuttamatta kielteisesti käyttökokemukseesi.

Parhaiden virustorjuntasovellusten luettelomme tarjoaa sinulle ylimääräistä suojaa, jota tarvitset laitteen käyttämiseen täysimääräisesti ilman pelkoa hakkereista, kiristysohjelmista tai muista haitoista!

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)


Tarvitsevatko matkapuhelimet virustorjuntaohjelman?


Kyllä, älypuhelimemme ovat lähinnä pieniä tietokoneita. Tämä tarkoittaa, että matkapuhelin on ihan yhtä altis viruksille kuin kannettavat ja pöytätietokoneetkin. Verkkorikolliset voivat rikkoa puhelimesi puolustuksen monin keinoin. Asiat, jotka saattavat aiheuttaa uhkia ovat mm. epäluotettavien sovellusten lataaminen, puhelimen kadottaminen, julkinen WIFI, man-in-the-middle hyökkäykset ja monet muut.


Voiko Android-laite saada viruksia?


Valitettavasti kyllä. Androidin koodi on avoin lähdekoodi, mikä tekee siitä erityisen haavoittuvan haittaohjelmille ja muille uhille. Android hallitsee myös käyttöjärjestelmän markkinoita 72 prosentin osuudella, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen hakkereille. Puhelimesi voi saada viruksen väärennetyn tekstiviestin tai mailin, huijarisovelluksen, julkisen WIFIn tai haitallisten mainosten kautta.


Voiko iPhone saada haittaohjelmien tartunnan?


Vaikka iPhone ei ole yhtä altis kuin Android-laitteet, voi sekin saada haittaohjelmien ja virusten tartunnan. Tämä on yleistymässä varsinkin tartunnan saaneiden sähköpostien kautta tai lataamalla sovelluksia App Storen ulkopuolella.


Mistä tiedän, että puhelimessani on virus tai haittaohjelma?


On tiettyjä merkkejä, joita pitää silmällä. Jos puhelimesi akku loppuu normaalia nopeammin, alat nähdä sovelluksia, joita et muista ladanneesi, sinua pommitetaan ponnahdusikkunamainoksilla, sovellukset lakkaavat toimimasta yhtäkkiä tai datan käyttösi on epätavallisen korkea, kannattaa ehdottomasti suorittaa virustorjunnan skannaus puhelimellasi.


Mistä tiedän, että virustorjuntaohjelma on yhteensopiva puhelimeni kanssa?


Tällä sivulla suosittelemamme virustorjuntasovellukset ovat kaikki yhteensopivia suosituimpien älypuhelinmerkkien kanssa kuten: Samsung Galaxy, Apple iPhone, Google Pixel, Motorola, Huawei, Xiaomi, OnePlus ja LG.

Vastuuvapauslauseke

Top10virustorjunta.fi tarjotaan vierailijoille ilmaisena palveluna. Saatamme kuitenkin saada yhteistyökumppaneiltamme palkkion, jos lataat ohjelmiston suosittelemamme linkin kautta. Pyrimme pitämään tiedot mahdollisimman ajan tasalla, mutta emme voi taata tätä aina.