Top10Virustorjunta

Paras Mac-virustorjuntaohjelma

Jos olet ylpeä Macin omistaja ja haluat tietää, mikä virustorjuntaohjelma tarjoaa parhaan suojan, olet tullut oikeaan paikkaan. Tällä nettisivulla listaamme parhaat saatavilla olevat virustorjunnat Macille vuonna 2024. Jokainen tuote tällä listalla on valittu, koska se on suunniteltu suojaamaan erityisesti Mac-järjestelmiä ja saanut erinomaisia arvioita virusten ja haittaohjelmien tunnistamisessa ja poistamisessa.

Mainostajan julkaisu

#1 Suosituksemme Ykkösluokan turvallisuus & erikoistarjous
SÄÄSTÄ 84 %
up1
TotalAV

Kokonaisvaltainen voittaja - Virustorjuntatekniikan paras.

 • Paras suoja viruksia, tietojenkalastelua ja ransomwarea vastaan
 • Suosituin uusi virustorjuntaohjelma
 • Lisäominaisuuksia kuten palomuuri ja paljon muuta
 • Vuonna 2024 TotalAV sijoittui 1. sijalle AV-TESTin alan testissä
9.8
Paras Macille
119,00 €
Alkaen 19,00 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 60 %
2
Norton

Norton on yksi tunnetuimmista tuotemerkeistä kilpailukykyisessä virustorjuntabisneksessä - ja hyvästä syystä ...

 • Suojaa tietokone, Mac tai mobiililaite
 • Voitti AV-TESTin Best Protection Award -palkinnon
 • Virussuojauksen lupaus (Rahat takaisin -takuu)
 • Parhaat lapsilukko-ominaisuudet
9.5
Mahtava
74,99 €
Alkaen 29,99 €
Vieraile nettisivulla
saatavana suomeksi
SÄÄSTÄ 50 %
3down
Panda

Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita.

 • Selkeä käyttöliittymä
 • Ei vaikuta suorituskykyyn
 • Korkein mahdollinen suojaustaso
 • Ilmainen VPN kuuluu joka pakettiin
9.3
Erittäin hyvä
46,99 €
Alkaen 23,49 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 50 %
4
Bitdefender

Bitdefender-tietoturvaratkaisut keräävät jatkuvasti huippuarvosanoja eri testikeskuksista ja julkaisuista eri puolilla maailmaa

 • PC MAG Editorin valinta - 6 vuotta peräkkäin!
 • Lapsilukko tarjoaa vanhemmille lisää nettiturvallisuutta
 • 500 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti
 • Absoluuttinen turvallisuus Windowsille, Androidille, MacOSille ja iOS: lle
9.1
Erittäin hyvä
64,99 €
Alkaen 32,49 €
Vieraile nettisivulla
SÄÄSTÄ 60 %
5
Avast

Avast suojaa tietokonettasi hyvin ja sisältää useita tärkeitä tietoturvatyökaluja, jotka pitävät järjestelmäsi vapaana viruksista ja hakkereista.

 • Erittäin hyvä ilmainen ohjelmistoversio
 • Sähköpostit ilman roskapostia
 • Erinomaiset laboratoriotestitulokset
 • Gamer mode -pelitila on pakollinen, jos pelaat paljon netissä
8.8
Erittäin hyvä
73,00 €
Alkaen 29,20 €
Vieraile nettisivulla
saatavana suomeksi

Tarvitseeko Mac todella virustorjuntaohjelmaa?

Huolimatta siitä, että Mac-koneisiin hyökätään ehkä harvemmin kuin muihin alustoihin kuten Windowsiin, eivät ne kuitenkaan ole voittamattomia.

On totta, että Macit ovat yleensä Windows-vastineitaan turvallisempia kahdesta syystä: Mac-koneita on teknisesti vaikeampi käyttää hyväkseen kuin Windows-koneita. Apple on hyvin tietoturvallinen ja sen käyttöjärjestelmiin on yleensä vaikeampi tunkeutua kuin Windowsin.
Toinen syy on, että Mac-koneita on vähemmän kuin Windows-koneita. Joten kun kyse on Macista, on kyberrikollisille vähemmän kohteita ja niihin on vaikeampi hakkeroitua. Muutama vuosi sitten, Macin käyttäjät eivät vain olleet tarpeeksi suuri saalis.

Mac-koneiden suosio on kuitenkin kasvussa, joten jos omistat Macin, älä anna edellä mainitun tehdä sinusta liian itsevarmaa. Haittaohjelmien uhka Mac-käyttäjille on lisääntynyt hyvin lyhyessä ajassa. Havaitut uhat ovat nousseet yli 60% vuoden 2018 viimeisestä neljänneksestä vuoden 2019 ensimmäiseen neljännekseen. Myös mainosohjelmat ovat lisääntymässä yli 200%:n kasvulla samalla ajanjaksolla.

Tietoverkkorikolliset ovat älykkäämpiä ja ahneempia. Maailmanlaajuisesti on nyt arvioitu, että tietoverkkorikollisuus kerää enemmän rahaa kuin maailmanlaajuinen huumekauppa!

Näinollen riskit kasvavat, minkä vuoksi tarvitset suojaa. Tietoturva on tärkeämpää kuin koskaan, ja hyvä virustorjunta on paras tapa aloittaa, jos haluat pysyä turvassa verkossa.


Miten virustorjuntaohjelma auttaa suojaamaan sinua verkossa

On uskomatonta, kuinka suurin osa ihmisistä ei ajattele kahdesti turvavyön käyttöä autossa tai kypärän käyttöä pyöräillessä, mutta voivat viettää tunteja surffaillen netissä kaikenlaisilla nettisivuilla ilman kunnollista virustorjuntaohjelmaa.

Kattava virustorjuntapaketti pitää Macisi turvassa haittaohjelmilta, nopeuttaa käyttöä ja suojaa sinua mahdollisilta kiristysohjelmilta, tietojenkalastelulta tai muilta yksityisiin tiedostoihin tai kuviin kohdistuvilta hyökkäyksiltä.

Paras suosittelemamme Mac-virustorjuntaohjelma toimii taustalla tukkimatta järjestelmääsi, joten et edes huomaa, kuinka se on siellä suojaamassa sinua ja pitämässä tietokoneesi turvassa kaikilta tavanomaisilta uhilta: viruksilta, troijalaisilta, madoilta ja muilta haittaohjelmien muodoilta.

Haittaohjelmien torjunnan lisäksi kunnollinen turvaohjelmisto tarjoaa myös paljon yksityis- ja turvallisuusominaisuuksia, kuten kaksisuuntaisen palomuurin, sosiaalisen
median suojan ja jos sinulla on lapsia, paljon vanhempien valvontaa.


Kannattaako minun hankkia ilmainen Mac-virustorjunta?

Vaikka Macille saatavilla olevia ilmaisia virustorjuntatyökaluja on vähemmän kuin Windowsille, on silti parempi ladata ilmainen virustorjunta kun ei mitään.

Maksullisen premium-turvan hankkiminen tuo kuitenkin ilmeisiä lisäetuja. Ilmainen virustorjunta ei tarjoa sinulle palomuuria, VPN-verkkoa suojaamaan tietojasi, jatkuvia tietoturvapäivityksiä reaaliajassa, lapsilukkoa, automaattista tietojen varmuuskopiointia tai sähköpostin ja haittaohjelmien suojaa.

Kuten kaikki elämässä, saat sitä, mistä maksat ja jos haluat surffata verkossa ilman huolia yksityisyydestäsi, suosittelemme investoimaan muutaman euron saadaksesi parhaan mahdollisen suojauksen Macillesi.

Maksulliset versiot tarjoavat yleensä alle 50 euroa vuositilauksia. Jos et vieläkään ole vakuuttunut, meillä on tällä hetkellä tarjolla Integon erikoistarjous - suosikki Mac-virustorjuntamme. Voit ostaa täyden suojan vain hintaan 24.99 € (ennen 49.99 €)! Tämä vastaa 50% alennusta, jonka voit hyödyntää nyt linkkimme kautta.

Et jättäisi kotisi ovia auki yöksi. Macisi ja iPhonesi tarvitsevat myös parhaat lukot pitääkseen sinut turvassa. Loppujen lopuksi on paljon helpompaa estää hyökkäys kuin siivota jo tehty tuho.

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Voivatko Macit saada viruksia?

Toisin kuin yleisesti uskotaan, Macit saavat viruksia ja muun tyyppisiä haittaohjelmia. Mac®-tietokoneellesi saatetaan myös hakkeroitua! Ainoa syy siihen, että hakkerointia esiintyy vähemmän Mac®-käyttäjien keskuudessa, on se, että sitä käytetään paljon vähemmän. Hakkereille on taloudellisesti järkevämpää kohdistaa Windows-käyttäjät, joiden osuus markkinoista on lähes 90 prosenttia, verrattuna Macin 10 prosenttiin.

Eikö Macilla® ole jo sisäänrakennettua virustorjuntaohjelmaa?

Kyllä, mutta aivan kuten Windows Defender, on se parhaimmillaankin alkeellinen. XProtect pystyy “havaitsemaan” vain kourallisen tiedostoja, jotka Apple on tunnistanut haitallisiksi. Jos uhka ei kuulu Applen nimenomaisesti mainitsemiin tietoihin, kuten esimerkiksi tietojenkalastelu-/lunnasohjelmahyökkäyksiin, ei Mac® pysty suojaamaan sinua.

Eikö yksinkertaisella nollaamisella voi päästä eroon viruksista?

Ensinnäkin, kyse ei ole yksinkertaisesta uudelleenkäynnistyksestä. On tehtävä tehdasasetusten palautus, joka tarkoittaa koko kovalevyn poistamista ja samalla poistuu kaikki tiedostot. Tästäkään huolimatta ei ole mitään takeita, että kaikki jäljet viruksista ja haittaohjelmista on poistettu. Miten tulisi toimia? Vanha sanonta “ehkäisy on parempi kuin parannuskeino” pätee tähän, joten on parempi suojata Mac®-koneesi kunnollisella virustorjuntaohjelmistolla.

Vastuuvapauslauseke

Top10virustorjunta.fi tarjotaan vierailijoille ilmaisena palveluna. Saatamme kuitenkin saada yhteistyökumppaneiltamme palkkion, jos lataat ohjelmiston suosittelemamme linkin kautta. Pyrimme pitämään tiedot mahdollisimman ajan tasalla, mutta emme voi taata tätä aina.