Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu
Avira

Avira-arvostelu

Lausuntomme: "Jos etsit kaikenkattavaa suojaa, Avira on nappivalinta. Surffaa netissä luottavaisesti tietäen, että olet suojattu niiltä, jotka voisivat vahingoittaa tai vakoilla sinua. Mielestämme Avira on selkeä voittaja!"
Hanki Avira - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.avira.com/fi

Yrityksen tausta

Tjark Auerbach perusti Aviran Saksassa vuonna 1986. Yhtiö työllistää tällä hetkellä yli 500 henkilöä ja sillä on toimistot Yhdysvalloissa, Kiinassa, Romaniassa ja Alankomaissa.

Voitot ja palkinnot

Aviran Antivirus Pro on voittanut useita palkintoja, joista viimeisin oli joulukuussa 2018. Ohjelmisto kilpaili muita ohjelmia vastaan Real-Word suojaustestissä, jonka on tehnyt itsenäinen organisaatio AV-Comparatives, joka arvioi ja testaa virustorjuntaohjelmistoja. Se sai parhaat pisteet sekä False Positives että suojaus kategorioissa, näin saaden arvostetun Advanced + -sertifikaatin.

Joulukuussa 2018 Antivirus Pro voitti myös parhaan tuotteen palkkion AV-testien kuukausittaisissa kuluttajatuotetesteissä saaden parhaat pisteet suorituskyvystä, suojasta ja käytettävyydestä.

Suojaustoiminnot

Avira tarjoaa sekä ilmaisia että päivitettyjä versioita palkitusta virustorjunnastaan. Kaikki versiot tarjoavat erinomaisen suojan viruksia, mainos- ja vakoiluohjelmia vastaan. Se tekee myös kaikkensa estääkseen kaikki tunnetut ransomware-hyökkäykset sekä tartunnan saaneet ja / tai tietojenkalastelu-sivustot. Keskitason maksettu versio menee vielä muutaman askeleen pidemmälle ja suojaa myös kehittyviltä ransomware-ohjelmilta.

Kuten edellä mainittiin, Pro-versio on saanut useita alan palkintoja. Esimerkiksi 2018 vuoden joka kuukausi he saavuttivat palkinnon. AV-Comparatives organisaation uusimpien testien mukaan, Avira Pro esti uskomattomat 98,8% kaikista haitallisista yrityksistä. Tähän virustorjuntaan on uskominen!

Lisäominaisuudet

Etsitkö virustorjuntapakettia, jossa on lisäominaisuuksia? Tutustu Avira Internet Security Suite -sovellukseen. Saat lisäetuna automaattisesti luotuja ja tallennettuja salasanoja. Enää ei tarvitse säilyttää salasanoja laskentataulukossa.

Haluatko päästä käsiksi sisältöön mistä päin maailmaa tahansa tai surffata nimettömästi? Avira Prime Suite sisältää myös Phantom VPN Pro:n.

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

Riippumatta siitä, minkä paketin valitset, voit olla varma, että Avira ei häiritse järjestelmääsi. Ohjelmisto on kevyt ja nopea, joten järjestelmäsi suorituskyky ei koskaan heikkene, vaikka virustorjunalla olisi mitä tahansa prosesseja käynnissä samalla.

UI (käyttöliittymä) on sekä mobiililaitteella että työpöydällä selkeä ja helppo navigoida.

Lisenssien määrä ja pakettitarjoukset

Riippuen ostamastasi paketista olet katettu yhdestä viidelle laitteelle.

Vuosilaskutuksen valitseminen säästää rahaa, joten sitä pidetään parhaana tarjouksena.

Mitä eri paketteihin tulee, itse siirtyisin suoraan Prime-pakettiin, koska se sisältää VPN:n. Vaikka keskipaketti sisältääkin salasananhallinnan, uskon, että jopa huomattavalla hinnankorotuksella saat paremman tarjouksen Prime-paketilla.

Asiakastuki

Avira ei tarjoa chat-tukea, mutta heillä on sekä puhelin- että sähköpostituki asiakkaille, joilla on premium-tuotteita. Heillä on myös laaja tietokanta, joten vastaukset ongelmiin ovat usein nopeasti saatavilla.

Yhteenveto

Jos etsit uutta virustorjuntaohjelmistoa, voit olla varma, että yksi Aviran paketeista täytttää - ja ylittää- tarpeesi. Muutamia heidän palveluitaan tarjotaan myös tapauskohtaisesti, mikä on mielestäni valtava bonus niille, jotka haluavat valita ja luoda heidän tarpeitaan vastaavan paketin.

Kun vertailet Aviran hintaa kilailijoihinsa, se näyttää ensi silmäyksellä hieman tyyriiltä. Kuitenkin kun ottaa huomioon sen kattavuuden ja tarjotut suojaominaisuudet sekä laadun, huomaa, että hinta on perusteltu.

Kaikki tämä ja se on saatavilla kaikilla työpöytä- ja mobiilikäyttöjärjestelmillä. Mitä muuta voisi enää toivoa?


Avira tuotteiden vertailu

Avira Antivirus Pro
Avira Internet Security Suite
Avira Prime. Kaikille laitteillesi
Estää haittaohjelmat ja tartunnan saaneet sivustot
Luo ainutlaatuisia ja vahvoja salasanoja
Skannaa kotiverkkosi haavoittuvuuksien varalta
Korjaa 200 yksityisyysasetusta
Päivittää ohjelmiston ja ohjaimet automaattisesti
Ilmoittaa haavoittuvista verkkotileistä
Estää edistyneitä ransomware-hyökkäyksiä
Sisältää asiakastuen
Optimoi nopeutesi 30 premium-viritystyökaluilla
Anonymisoi ja suojaa surffauksesi rajoittamattomalla VPN:llä
Suojaa 5 laitetta
Sisältää premium-sovelluksia Androidille iOS:lle
Hanki Avira - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.avira.com/fi
Kirjoita arvio Avira
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
Avira käyttäjien arviot
  • “Virustorjunta on hyvä, mutta ilmaisella versiolla he haluavat aina, että päivität maksulliseen versioon“
  • “Todella kevyt eikä koskaan jätä minua pulaan. Suosittelen!“
  • “Olen erittäin tyytyväinen. Minulla on ollut tämä ohjelmisto lähes vuoden ajan. Se toimii luotettavasti ja varoittaa uhkista ajoissa.“
Hanki Avira - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.avira.com/fi