Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu
Panda

Panda-arvostelu

9.3
Erittäin hyvä
Lausuntomme: "Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita."
Hanki Panda - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.panda.com/fi

Yrityksen tausta

Panda Security perustettiin vuonna 1990 Madridissa, Espanjassa. Vuonna 2005 heistä tuli maailman neljänneksi suurin virustorjuntatoimija. Heillä on tytäryhtiöitä kaikkialla Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa sekä franchising-toimintaa 44 maassa. Vuonna 2009 Yhdysvaltain tytäryhtiö muutti pääkonttorinsa Orlandoon, Floridaan. Yhtiö työllistää tällä hetkellä noin 450 henkilöä, ja sen arvioitu vuotuinen liikevaihto on 66,1 miljoonaa dollaria.

Voitot ja palkinnot

Panda Security kerää jatkuvasti Editor's Choice -palkintoja ja pokaaleja. Yhdet merkittävimmistä ovat useat Av-Comparatives organisaation Real-World Protection -testeistä saadut palkinnot. Muihin palkintoihin kuuluu mm. PCMag Editor's Choice -palkinto.

Jos satut etsimään liiketoimintaratkaisua, Panda on selkeä voittaja Adaptive Defense -ohjelmistollaan. IT Pro, yksi Iso-Britannian vaikutusvaltaisimmista teknologiasivuista, antoi Panda Adaptivelle viiden tähden arvion syyskuussa 2018.

Suojaustoiminnot

Tavalliselle kotitaloudelle mielestäni Panda Dome Advanced on luultavasti paras paketti. Se sisältää virustorjunnan, Wi-Fi-suojauksen, henkilökohtaisen palomuurin sekä suojan ransomwarea ja kaikentyyppisiä viruksia vastaan. Lisäksi se tarjoaa perheille tärkeän lapsilukko-ominaisuuden.

PCWorldin arvion mukaan Panda Wi-Fi -suojaus mahdollistaa, että näet nopeasti, mitä verkostossasi tapahtuu. Ja vaikka sen käyttöliittymä ei ehkä ole täysin intuitiivinen, reitittimeen saamasi turvallisuustarkastuksen taso on välitön ja hyödyllinen. Jos reitittimen yhteystilaa ei pidetä tarpeeksi turvallisena, Panda suosittelee muutosta.

Panda on saanut melko vaikuttavia testituloksia AV-Comparative-organisaatiolta. On tärkeää huomata, että vaikka nämä testit perustuvat Pandan ilmaiseen virustorjuntaohjelmaan, samoja komponentteja käytetään kuitenkin myös premium-tason paketteja testattaessa. Tuoreimmassa testissään Panda esti 100% reaalimaailmassa käytetyistä esimerkeistä ja 99,99% testatuista haittaohjelmista.

Ei ole epäilystäkään, etteivät nämä olisi vaikuttavia tuloksia

Lisäominaisuudet

Ilmaisesta versiosta maksullisiin versioihin, Panda Security tarjoaa erinomaiset ominaisuudet. Se tarjoaa sinulle täydellisen suojan kevyellä ohjelmistolla, joka ei hidasta sinua. Vaikkakin rajoitettu, ilmainen versio suoriutuu erinomaisesti tehtävästään.

Heidän premium-paketit vaihtelevat Essential-paketista Premium-pakettiin. Essential-paketti sisältää palomuurin ja Wi-Fi-suojan. Seuraava paketti ylöspäin on Advanced-paketti, joka sisältää myös suojan ransomwarelta ja kaikilta viruksilta sekä lapsilukon. Complete-paketti, joka on seuraava taso ylös, lisää tietosuoja- ja salasanahallinnon, kun taas ylimmän tason Premium-paketti lisää korkealuokkaisen, täysin varustetun VPN:n.

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

Pandalla on hyvä ja selkeä käyttöliittymä, joka on yhdistetty kaikkiin laitteisiin. Se on käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida. Toinen plussa on, että kaikki Pandan ohjelmat on keveitä, joten ne eivät käytä tai hidasta järjestelmän prosesseja tai muita avoimia ohjelmia.

Lisenssien määrä ja pakettitarjoukset

Windowsin virustorjunta koostuu neljästä eri suojaustasosta, kun taas Macin virustorjunta sisältää kaksi suojaustasoa.

Windows-versiossa on valittavana Panda Dome Essential, Panda Dome Advanced, Panda Dome Complete ja Panda Dome Premium. Jos olet Mac-käyttäjä, vaihtoehtosi ovat Essential tai Premium.

Katso alta erittely, josta näet mitä ominaisuuksia mitkäkin paketit sisältävät.

Huomaa, että kaikissa paketeissa on ilmainen kokeilujakso, joten sinulla on mahdollisuus testata ennen ostopäätöstä.

Panda Security tarjoaa hämmästyttävän valikoiman ominaisuuksia. Jos käytät paljon aikaa netissä surffaamiseen, lataamiseen tai mihinkään muuhun, nämä hinnat ovat hyvä diili sinulle. Kuten kaikessa, laatua ei saa ilmaiseksi..

Asiakastuki

Jos etsit virustorjuntaa, jonka mukana tukee myös poikkeuksellinen asiakastuki, olet löytänyt etsimäsi Panda Security ohjelmistolla. Tavallisen tuen tavoitat puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8–17. Premium-paketeissa on tarjolla 24/7 puhelin-tuki. Saatavana on myös nettituki ja sähköposti. Panda on yksi parhaiten
sijoittuneista organisaatioista, mitä tulee asiakastukeen virustorjuntabisneksessä.

Yhteenveto

Jopa Pandan ilmainen virustorjuntapaketti tarjoaa erinomaisen suojan. Joten on järkeenkäypää, että premium-paketit tarjoavat paljon enemmän. Ja vaikka huippuluokan ohjelmisto ei kiistämättä ole halpa, on se hintansa arvoinen. Kun kyseessä on virustorjuntaohjelma, Panda tietää mitä tekee.


Panda tuotteiden vertailu

ESSENTIAL
ADVANCED
COMPLETE
PREMIUM
Virustorjuntasuojaus ja palomuuri
Reaaliaikainen virustorjuntasuojaus Mac- ja Android-laitteille
Ilmainen VPN - Enintään 150 Mt/päivä
Suojaa Wi-Fi-verkkosi hakkereilta ja uteliailta naapureilta
Tarkista ulkoiset laitteet ja USB-laitteet ja suojaa niitä kaikenlaisilta uhilta
PARANNETTU Valvo lastesi internetin käyttöä ja sovelluksiin pääsyä
Yksityisyyden suojaus varmistaa tietosuojan verkossa, kun surffaat, shoppailet ja käyt verkkopankissa
Suojaus kiristysohjelmilta kyberhyökkäyksiltä ja kehittyneiltä uhilta
Tietojen suojaus - Salaa luottamukselliset tietosi
Salasanojen hallinta - Suojaa ja hallitse kaikkia salasanojasi yhdellä napsautuksella
Puhdistustyökalu
Rajoittamaton Premium VPN
Rajoittamaton Premium 24/7 tekninen tuki
Hanki Panda - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.panda.com/fi
Kirjoita arvio Panda
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
Panda käyttäjien arviot
  • “Tekee mitä pitääkin. Ja tekee sen moitteettomasti. Simppeli ja helppokäyttöinen.“
  • “Tämä on huippu! Kerran minulla oli 3 aktiivista virusta. Yksi napsautus ja yksikään virus ei ollut enää aktiivinen.“
  • “Huippuluokkainen !!! Yksi parhaista virustorjuntavälineistä.“
  • “Minulla on se kaikissa laitteissani. Tämän pitäisi kertoa kaikki tarvittava.“
Hanki Panda - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.panda.com/fi