Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu
Norton

Norton-arvostelu

9.5
Mahtava
Lausuntomme: "Norton-virustorjunta on alan edelläkävijä ja 39-kertainen PCMag.comin Editors Choice -palkinnon voittaja. Lasten vanhempien valvontaominaisuudet ovat myös vertaansa vailla."
Hanki Norton - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.norton.com/fi

Yrityksen tausta

Norton on ollut olemassa vuodesta 1990 lähtien, kun internet ja tietokoneet ovat alkaneet yleistyä ja käyttäjien turvallisuudesta on tullut uusi liiketoiminta-alue.

Perustamisensa jälkeen se on laajentanut soveltamisalaansa liiketoiminnan turvallisuudesta kotiturvallisuuteen ja on pysynyt hallitsevana alallaan heti markkinoille tulonsa jälkeen. Nykyään yritys keskittyy turvaominaisuuksiin, jotka soveltuvat sekä kotitietokoneisiin että mobiililaitteisiin.

Voitot ja palkinnot

Norton on voittanut useita palkintoja vuosien aikana. PC Magazine antoi Nortonille Editor's Choice Award palkinnon vuonna 2015, mikä heijastaa korkeaa laatua ja käytettävyyttä kuluttajille. AV-testistä Norton voitti Innovation Award palkinnon myös vuonna 2015. Top Ten Reviews:n Randall Sutherland antoi Nortonille 9,2 pistettä 10: stä, viittaamalla sen laajaan suojaan ja käyttäjäystävällisyyteen.

Suojaustoiminnot

Nortonin tietoturvaohjelmisto on kattava.

Norton suojaa tietokoneesi ensisijaisesti Smart-palomuurilla, jota päivitetään päivittäin tuoreiden virustunnisteiden sekä kattavamman vuosittaisen päivityksen avulla. Tämä palomuuri on jatkuvasti käynnissä ja tarkistaa kaiken, mitä tietokoneeseen tulee. Tämä näkyy parhaiten ohjelmiston edistyksekkäässä varoitusjärjestelmässä, joka lähettää pienen ponnahdusvaroituksen aina, jos Norton ei ole varma jostakin tietokoneeseen yrittävästä tiedostosta. Tällä tavalla se antaa sinulle mahdollisuuden estää tai
sallia saapuvat datapaketit.

Norton skannaa myös automaattisesti sähköpostiliitteiden uhkia sekä linkkejä Facebook-postauksissa tai viesteissä. Perusteellinen skannaus on aina saatavilla tietoturvakeskuksessa, josta voit aloittaa tietokoneen täydellisen tarkistuksen. Tämä skannaus voi poistaa roskapostitiedostoja, jotka aiheuttavat tietokoneen hidastumista tai viruksia, jotka ovat kerenneet tunkeutua laitteeseesi ennen Nortonin asennusta.

Tietyt Norton-paketit tarjoavat myös turvallisen VPN:n. Tämä ominaisuus peittää oikean IP-osoitteesi, jotta identiteettivarkaat tai virukset eivät voi seurata tekemisiäsi tai löytää yksityiskohtia elämästäsi. Norton tarjoaa myös Safecam-ominaisuuden, joka estää viruksia seuraamasta sinua, kun käytät nettikameraasi. Tämä on erinomainen ominaisuus, jota harvoin löytää muista virustorjuntapaketeista.

On olemassa useita luotettavia yrityksiä, jotka ovat arvioineet Nortonin suorituskykyä itsenäisissä testeissä. Dennis Labsilta Norton sai AAA-luokituksen ja 100 prosentin tarkkuusluokituksen, joka kuvastaa sen kykyä tunnistaa viruksia. Saksan itsenäisessä testauslaboratoriossa tehdyssä AV-testissä Norton sai korkeat arvosanat kaikissa luokissa: 6/6 suojauksessa, 5.5/6 suorituskyvyssä ja 6/6 käytettävyydessä.

Lisäominaisuudet

Norton tarjoaa ohjelmistopaketista riippuen jonkin verran pilvipalvelun varmuuskopiointia kiintolevyn vian tai laitteen varkauden sattuessa.

Salasanasuojaus sisältyy kaikkiin Norton-paketeihin.

Nortonilla on myös Dark Web valvonta. Tämä ominaisuus skannaa pimeää verkkoa, joka koostuu verkkosivuista, joita ei ole julkisesti saatavilla. Se varoittaa sinua mahdollisista identiteettivarkauksista.

LifeLock on viimeinen Nortonin ominaisuuspaketti, joka keskittyy erinomaiseen identiteettisuojakseen. Tässä paketissa on dark web-seuranta, luotonvalvonta, Identity Alert -järjestelmä, joka ilmoittaa sinulle mahdollisista identiteettivarkauksista ja talouden suojauspaketti, jos tietosi menetetään. Tämä tekee Nortonista erinomaisen valinnan niille, jotka tekevät paljon ostoksia netissä.

Lähes kaikki virustorjuntatarkistussivustot ja testaajat pitävät Nortonin perhesuojaominaisuuksia alan parhaimpina, joten jos tämä on sinulle tärkeää, on Norton virustorjuntapaketti nappivalinta.

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

Nortonin sovelluksia ohjataan keskusyksikön kautta, johon pääset suoraan tietokoneesi työpöydältä. Tämä käyttöliittymä on jatkuvasti luokiteltu erittäin helppokäyttöiseksi ja intuitiivisesti suunnitteluksi.

Nortonin tiedetään käyvän jonkin verran raskaasti tietyissä tietokoneissa sen suuren ominaisuuksien määrän ja erittäin kattavan Smart-palomuurin takia. Tämä palomuuri on vastuussa skannaamaan käytännössä mitä tahansa, joka yrittää olla vuorovaikutuksessa tietokoneesi kanssa. Täydellisen suojan kompromissi tässä tapauksessa on hieman hitaampi nopeus.

Norton on jatkuvasti voittanut testejä, joissa ensisijaisena tavoitteena on ollut puhdistaa roskapostia tietokoneesta ja poistaa sisäisiä viruksia.

Asiakastuki

Nortonilla on yksityiskohtainen asiakaspalveluverkosto, joka on saatavilla joka päivä kaikkina kellonaikoina. Voit saada apua verkossa tukifoorumeilla, asiakaspalvelu chatissä ja 24/7 puhelinlinjalla. Asiakaspalvelijoita, joille puhua, on aina vapaana ja jotka auttavat mielellään teknisten ongelmien tai ohjelmistokysymysten kanssa.

Yhteenveto

Norton on syystä yksi virustorjunta-alan vahvimmista tuotemerkeistä. Useimmat palveluntarjoajat eivät tarjoa yhtä laajaa valikoimaa hyvin toimivia ominaisuuksia, erinomaista asiakastukea ja perusteellista suojaa kuin Norton. Se on erinomainen virustorjuntaohjelmisto, joka sopii erinomaisesti niille, jotka harjoittavat liiketoimintaa verkossa tai jotka tarvitsevat lisäturvaa perheelleen.


Norton tuotteiden vertailu

Norton Security Standard
Norton Security Deluxe
Norton Security Premium
Suositellut laitteet:
1 PC, 1 Mac tai 1 mobiililaite
Viisi laitetta
Kymmenen laitetta
Auttaa suojautumaan viruksilta, vakoiluohjelmilta, haittaohjelmilta ja muilta verkkouhilta
Kehittynyt suojaus auttaa suojaamaan henkilökohtaisia ja raha-asioita koskevia tietoja verkossa
Sisältää 100% Virus Protection Promise -lupauksen: Nortonin asiantuntija auttaa tilaushetkestä alkaen välttämään kaikki virukset tai saat rahasi takaisin
Suojaa PC- ja Mac®-tietokoneita sekä Android™- ja iOS-laitteita yhdellä tilauksella
Auttaa hallitsemaan eri laitteiden suojausta helppokäyttöisen verkkoportaalin avulla
Sisältää ensiluokkaiset kodin tietoturvaominaisuudet verkossa, joiden ansiosta lapsesi voivat tutkia verkkoa turvallisesti
Varmuuskopioi PC-tietokoneellesi tallennetut valokuvat, raha-asioita koskevat tiedostot ja muut valitsemasi tärkeät asiakirjat automaattisesti
Sisältää 25 Gt tilaa automaattista verkkovarmuuskopiointia varten, ja tilaa voi myös laajentaa tarpeen mukaan
Hanki Norton - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.norton.com/fi
Kirjoita arvio Norton
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
Norton käyttäjien arviot
  • “Minulla on 3 pientä lasta. Lapsilukko-ominaisuudet ovat todella hyviä. Suosittelen tätä kaikille, jotka haluavat pitää perheensä turvassa netissä. Huipputuote!“
  • “Ilman tätä ohjelmaa en olisi huomannut mitään. Kiitos tämän ohjelman tekijöille.“
  • “Se on todella hyvä. Tietokoneeni toimii nopeammin. Suosittelen sitä. Sääli, että pro-versio ei ole ilmainen.“
  • “Helppokäyttöinen ... Täysin mahtava.“
  • “Hyvin tehty! Ei mitään syytä olla antamatta 5 tähteä.“
Hanki Norton - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.norton.com/fi