Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu

ZoneAlarm-arvostelu

-
Tarjous ei saatavilla
Lausuntomme: "ZoneAlarmissa on vahvistettu palomuuri, johon on lisätty lisensoitu virustorjunta. Vankka ilmainen versio ja makea kokoelma bonusominaisuuksia tekee siitä ihanteellisen valinnan henkilökohtaiseen käyttöön."
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com

Tietoa yrityksestä

Zone Alarm on Internet-tietoturvaohjelmisto, joka kehittää kuluttajien virustorjunta- ja ohjelmistotuotteita. Ohjelmistoa kehitti alunperin Zone Labs, mutta myöhemmin Israelilainen yhtiö Check Point otti sen haltuunsa vuonna 2004.

Check Point on monikansallinen yritys, joka käsittelee ohjelmistoja ja IT-tietoturvan yhdistettyjä laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja. Yrityksen tuotteet vaihtelevat verkon turvallisuudesta, päätepisteen suojaukseen, mobiiliin ja tietoturvaturvallisuuden hallintaan.

Palkinnot ja saavutukset

ZoneAlarmin vaikuttava palomuuri on ollut vertailuarvo virustorjuntateollisuuden palomuurin ominaisuuksille. Viime vuosikymmenen aikana se on jatkuvasti ylittänyt palomuurien odotukset.

Virustorjuntaohjelman PRO-versiolle myönnettiin PC Mag Choice Award -palkinto vuonna 2016. Se sai myös erinomaisen arvosanan huippusuorituskyvystään. Virustorjunta sai kiitosta edistyksellisistä palomuuriominaisuuksistaan ja sen uskomattomasta valikoimasta bonusominaisuuksia.

Suojaustoiminnot

Zone Alarm virustorjunta tarjoaa joukon ainutlaatuisia suojausominaisuuksia, jotka asettavat sen perinteisten virustorjuntaohjelmistojen edelle. Virustorjuntaohjelman premium-pakkaus - Extreme Security tekee tekee erinomaista työtä tarjoamalla käyttäjilleen mielenrauhaa, jota he odottavatkin huippuluokan virustorjunnalta.

Hiljaittain asennetut virustorjuntajärjestelmät ovat alttiita kyberturvallisuusuhkille, joita ei ole virallisesti dokumentoitu vasta perustetussa järjestelmässä. Tällaiset uhat tunnetaan "Nollapäivähyökkäyksinä". Extreme Security -versiossa on valtava pilvitietokanta, joka käyttää reaaliaikaista seurantaa havaitakseen turvallisuuden poikkeamia.Tämä ominaisuus suojaa käyttäjän kaikenlaisia nollapäivähyökkäyksiä vastaan.

Extreme Security käyttää “Sandboxing” tekniikkaa, jolla skannataan turvallisesti sähköpostin liitetiedostoja haittaohjelmien varalta. Virustorjunta kerää käyttäjän hyväksymiä sähköpostiliitteitä ja lähettää ne virtuaalikoneeseen, jossa ne on turvallisesti eristettynä. Sen jälkeen nämä liitteet skannataan teknologian tiukkaa virusmääritelmää vastaan. Kaikki sähköpostin haitalliset komponentit skannataan, erotellaan, tunnistetaan ja poistetaan. Näitä viruksia koskevat tiedot välitetään sitten Zone Alarm -tietoverkkoon muiden käyttäjien suojaamiseksi.

Teknologian virustorjuntaohjelma toimii käyttöjärjestelmän peruselementeillä. Ohjelmiston ydintason skannaus takaa syvällisen suojan sen nopeasti päivitettävien luetteloiden ja muokattavien skannaustilojen kautta.

Virustorjunnan ylistetyin suojausominaisuus on sen kehittynyt palomuuri. Extreme Security sisältää OSFirewall-ohjelmiston, jonka patentoitu tekniikka pitää poissa kekseliäimmätkin hakkerointiyritykset perinteisiä palomuureja vastaan. Hyökkäykset, kuten COM, SCM ja muut raakatietojen hyväksikäytöt tunnistetaan ja estetään. Kaksisuuntainen palomuuri ei ainoastaan estä hyökkäyksiä ulkopuolelta vaan myös rajoittaa haittaohjelmien julkisiin verkkoihin lähteviä hyökkäyksiä. Ohjelmiston sisäänrakennetut tappo-ohjaimet tuhoavat kaikki ohjelmat, jotka yrittävät vuotaa tietoja ulos tietoverkosta.

Extreme Securityn jo vahvistettua virustorjuntaa vahvistaa edelleen sen automaattinen langattoman verkon suojaustyökalu. Työkalu skannaa langattomat verkot tunnistaakseen ja soveltaakseen sopivimman palomuuripolitiikan kyseiselle verkolle.

Lisäominaisuudet

Ohjelmisto on tunnettu laajasta valikoimastaan lisäominaisuuksia, joita vain muutamat muut huippuluokan tietoturvasovellukset tarjoavat. Zone Alarm lisää merkittävän tietojenkalastelu suojauslaajennuksen Chrome-selaimeen. Laajennus käyttää ohjelmiston tarkennetun selaimen suojausta skannaten URL-osoitteita ja estäen käyttäjiä vierailemasta verkkosivuilla, joissa on turvallisuusuhkia. Sen sijaan, että käytäisit raskaasti käyviä tietokalastelun torjuntaohjelmia, tämä ominaisuus tarjoaa käyttäjilleen kevyen ja kätevän vaihtoehdon.

Keylogger-ohjelmat on suunniteltu tallentamaan käyttäjien keskeiset iskut herkkien salasanojen ja käyttäjätunnusten löytämiseksi. Extreme Security ohjelmistossa on ominaisuus, joka tunnistaa ja estää keylogging-ohjelmistoja toimimasta käyttäjän koneessa. Tämä ominaisuus saattaa olla tehokas myös useita muita hakkerointivaaroja vastaan, jotka uhkaavat järjestelmän turvallisuutta.

Zone Alarmissa on runsas 5GB:n online-varmuuskopiointi, jonka isännöi yhtiön yhteistyökumppani IDrive. Lisäksi ohjelmisto tukee toista hyödyllistä ominaisuutta, jota isännöi Identity Guard. Palvelu valvoo kätevästi henkilöllisyyttä ja luottovarkauksia maksutta koko vuoden. Identity Lock -apuohjelma valvoo taas turvallisesti käyttäjän määrittelemiä henkilökohtaisia tietoja.

Kuten aiemmin mainittiin, Zone Alarmsin lisäominaisuuksien luettelo on loputon. Ohjelmistossa on myös premium-ominaisuuksia, kuten “Find My Laptop”, joka auttaa käyttäjiä jäljittämään varastetun tietokoneen tai kannettavan. DefenseNet on vielä yksi ohjelmiston johtava ominaisuus. Tämä ohjelmisto-ominaisuus takaa reaaliaikaisen turvallisuusuhkien seurannan ja hyödyntää tietoturvamääritelmien päivitettyä tietokantaa.

Asiakastuki

Yhtiö ylläpitää kattavaa tukikeskusta varmistaakseen, että asiakkaat ovat tyytyväisiä tuotteeseensa. Tukijärjestelmää on tuettu online-live-chat-tuella, joka vastaa kaikkiin asiakkaiden lähettämiin kyselyihin 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Jos live-chat ei ole sinun tyylisi sopiva, sovelluksessa toimii myös tukiviestijärjestelmä sekä aktiivinen käyttäjäyhteisö. Eikä siinä vielä kaikki; Yhtiö tarjoaa myös luettelon nettiopetusohjelmia ja maksuttoman puhelinnumeron, joka vastaa laskutukseen liittyviin kyselyihin.

Yhteenveto

ZoneAlarm yhdistää valtavan palomuurin tehokkaaseen virustorjuntaan, jota tukee palkittu Kaspersky. Sen laaja valikoima ominaisuuksia ja vankka ilmainen versio tekee siitä ihanteellisen valinnan käyttäjille, jotka eivät tarvitse täyttä tietoturvajärjestelmää ja jotka tarvitsevat parhaan palomuurin.


ZoneAlarm tuotteiden vertailu

ZoneAlarm ilmainen virustorjunta
ZoneAlarm Pro virustorjunta + palomuuri
ZoneAlarm äärimmäinen turvallisuus
Vain Windows
Vain Windows
Windows, android & iOS
1 vuosi - 5 tietokonetta
1 vuosi - 5 laitetta
Virustorjunta ja vakoiluohjelmien torjunta
Edistynyt palomuuri
Kaksisuuntainen palomuuri
Identiteetin suojaus
Pelitila
Web Monitor
Tietojenkalastelun torjunta
Uhkan poisto
Reaaliaikainen pilviturva
Ympärivuorokautinen online-tuki
Ransomwaren suoja
Mobiiliturva
Uhkaemulointi
Anti-Keylogger
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com
Kirjoita arvio ZoneAlarm
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
ZoneAlarm käyttäjien arviot
  • “PARAS virustorjunta! ! ! Kaikkien aikojen paras virustorjunta ja palomuuri !! Erittäin tehokas ja helppokäyttöinen.“
  • “Epäilemättä paras palomuuri, jonka voit rahalla saada.“
  • “Tämä sivusto tarjoaa parhaan netti virussuojan, joka on saatavilla. Erittäin hyvä sivusto ja käyttäjäystävällinen ulkoasu. Heillä on yksi parhaista nettitietoturvaohjelmistoista. Suosittelisin tätä tuotetta jokaiselle netin käyttäjälle, joka etsii hyvää virustorjuntaa ja palomuuria.“
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com