Top10Virustorjunta

Vastuuvapauslauseke

Sivumme sisältö on luotu erittäin huolellisesti. Emme kuitenkaan voi taata sisällön tarkkuutta, valmiutta tai ajantasaisuutta. Palveluntarjoajana olemme vastuussa omasta sisällöstämme tällä sivustolla yleisten lakien mukaisesti. Emme kuitenkaan ole velvollisia valvomaan lähetettyjä tai tallennettuja kolmansien osapuolien tietoja tai tutkimaan olosuhteita, jotka viittaavat laittomaan toimintaan. Tämä ei vaikuta velvoitteisiin poistaa tai estää tietojen käyttö yleisen lain nojalla. Vastuu tältä osin on kuitenkin mahdollista vasta tietyn rikkeen tietoontulemisen hetkellä. Kun ilmoitus asianmukaisista rikkomuksista tulee, tämä sisältö poistetaan välittömästi.

Vastuu ulkoisista linkeistä

Tarjouksemme sisältävät linkkejä kolmansien osapuolten ulkopuolisille verkkosivuille, joiden sisältöön meillä ei ole vaikutusta. Tästä syystä emme voi ottaa vastuuta näistä ulkoisia sisällöistä. Linkitettyjen sivujen sisällöstä vastaa aina sivujen vastaava palveluntarjoaja tai operaattori. Linkitettyjen sivujen sisällöt tarkastettiin linkittämisen yhteydessä mahdollisten laillisten rikkomusten varalta. Laiton sisältö ei ollut tunnistettavissa linkityksen yhteydessä.
Linkitettyjen sivujen pysyvä sisällönhallinta ei kuitenkaan ole kohtuullinen ilman konkreettista näyttöä lain rikkomisesta. Rikkomusilmoituksen jälkeen, poistamme tällaiset linkit välittömästi.

Tekijönoikeus

Sivuston ylläpitäjien luomien sivujen sisältö ja teokset ovat Englannin tekijänoikeuslain alaisia. Kopioiminen, käsittely, jakelu ja kaikenlainen käyttö tekijänoikeuksien rajojen ulkopuolella, edellyttää kyseisen tekijän tai luojan kirjallista suostumusta. Tämän sivuston sisällön lataukset ja kopiot on tarkoitettu vain yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sikäli kun tämän sivun sisältöä ei luonut sen operaattori, kolmannen osapuolen tekijänoikeudet otetaan huomioon. Kolmansien osapuolten tekemä sisältö on mainittu. Jos olet tietoinen tekijänoikeusrikkomuksesta, pyydämme sinua ilmoittamaan asiasta meille. Ilmoituksen saatuamme, poistamme tällaisen sisällön välittömästi.