Top10Virustorjunta
Mainostajan julkaisu

McAfee-arvostelu

-
Tarjous ei saatavilla
Lausuntomme: "Kaikenkaikkiaan McAfeen ensisijainen arvo perustuu sen tarjoamiin monipuolisiin palveluihin ja ominaisuuksiin.Yhdessä ne tekevät siitä edullisen ja useisiin laitteisiin sovellettavan tietoturvaohjelmiston.”
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com

Yrityksen tausta

John McAfee perusti McAfeen vuonna 1987 ja se kasvoi nopeasti yhdeksi maailman suurimmista virustorjuntaohjelmistojen tarjoajista. Kehittäessään ohjelmistopakettejaan ja virustorjuntamenetelmiään, yhtiön suosio kasvoi siihen pisteeseen, että Intel osti sen vuonna 2011. Sen jälkeen se on liittynyt Intel Security Divisioniin ja jatkanut kasvuaan sekä laajentanut tuotteitaan kehittyäkseen digitaalisilla markkinoilla.

Voitot ja palkinnot

McAfee on saanut vuosien mittaan useita palkintoja hyvämaineisilta testauslähteiltä ja virustorjuntaohjelmistoja arvioivilta yrityksiltä.

McAfee virustorjunta on saanut Endpoint Protection-palkintoja AV-Comparatives yritykseltä, joka on erikoistunut virustorjuntaohjelmistojen testaamiseen. AV-testistä se voitti palkinnon täydellisin pistein käytettävyydestään.

McAfeen palkinnot eivät lopu tähän; Se sai Tech Innovator palkinnon Endpoint Security-suojastaan CRN: ltä vuonna 2018 sekä Leader-palkinnon G2:lta vuonna 2016.

Kaikki tämä vahvistaa, että McAfee ohjelmiston suojaavat ominaisuudet ovat erinomaisia ja tehokkaita. Sen tehokkuusluokitus ei ole yhtä korkeatasoinen kuin sen suojaavat ominaisuudet, mutta McAfee-pakettien tarjoaman kattavuuden ansiosta se on loistava valinta kotiin, jossa on useita laitteita ja eri käyttäjiä.

Suojaustoiminnot

Kaikki McAfee-virustentorjunta- ja skannaustoiminnot ovat käytettävissä keskitetyn, käyttäjäystävällisen käyttöhallinnan kautta, jossa voit säätää toimintoja, tarkastella suorituskykyä koskevia tietoja ja haitallisia tiedostoja tietokoneellasi sekä seurata netin toimintaa ja dataa.

Ohjelmiston virustorjuntaa päivitetään jatkuvasti netin syvällisen skannauksen avulla, joka vaikuttaa myös tietokoneesi palomuurin tietokantaan. Näin palomuuri on valmistautunut paremmin pitämään haitalliset tiedostot poissa tietokoneesta ja varoittamaan, ettet vahingossa lataa mitään, joka sisältää haitallisia ohjelmia. Jos virus pääsee kuitenkin latautumaan, McAfee voi skannata tietokoneen ja poistaa haitallisen tiedoston, sillä se tietää miltä virus näyttää.

Kun AV-Test.org suoritti itsenäisiä testejä testauskeskuksessaan, joka on omistautunut parhaiden virustorjuntatuotteiden löytämiseen, McAfee sai täydet tulokset sekä "käytettävyys" että "suojaus" -luokissa(6/6). Suorituskyvystä se sai 5/6, siispä melkein täydet pisteet. Tämä todistaa, että McAfee tarjoaa erinomaista suojausta viruksilta tehokkailla ja helppokäyttöisillä käyttöliittymillä.

AV-Comparatives, toinen virustorjunta-testausorganisaatio, palkitsi McAfee ohjelmiston reaalimaailman suojauskokeissa, suorituskykytesteissä sekä haittaohjelmien suojaus- ja poistotesteissä. Se ei kuitenkaan saanut palkintoja false alarm testeissä.

Lopuksi, NSS Labs testissä McAfee esti 98,38 prosenttia testiraportissaan: erittäin hyvä tulos kokonaisvaltaisten virustorjunta-arvosanojen osalta.

Lisäominaisuudet

McAfeen lisenssipaketeissa on myös skannaustyökaluja ja optimointiohjelmistoja, jotka auttavat virittämään tietokoneesi huipputehokkuudelle. Nämä toimivat tunnistamalla tietokoneessa jo olevat turhat ja roskaposti tiedostot, jotka saattavat hidastaa konetta sekä tunnistamalla taustaprosesseja, jotka verottavat tietokoneesi resursseja tarjoamatta mitään hyötyä.

McAfee tarjoaa myös Permanent Delete -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat poistaa herkkiä tiedostoja, joita he eivät halua vahingossa levittää. Tämä on arvokas työkalu identiteettivarkauksien estämiseksi.

Helppokäyttöisyys ja suorituskyky

McAfeen käyttöliittymä on intuitiivinen hallintapaneeli, johon pääset työpöydän tai tehtäväpalkin kautta ja joka mahdollistaa ohjelmiston prosessien täydellisen hallinnan yhden hyvin järjestellyn valikon kautta. Tässä valikossa voit aloittaa skannauksen, kohdentaa skannauksen tiettyihin tiedostoihin tai päivittää tai ostaa lisä-ohjelmia McAfee-nettisivujen kautta.

McAfee testaa erittäin hyvin suorituskyvyssä. Sen vaikutus tietokoneesi nopeuteen ja tehoon tuntuu eniten sen suorittaessa täyden järjestelmän skannauksen, mutta on muuten huomaamaton. Palomuuri on sen ensisijainen tapa suojata viruksilta eikä se veroita tietokonettasi päivittäisen toiminnan aikana.

McAfee suojaa monia laitteita ja sillä on monenlaisia ??ominaisuuksia ja toimintoja tietokoneen tai laitteen virittämiseksi, skannaamiseksi tai optimoimiseksi. Siksi McAfee on oiva valinta niille, joilla on useita laitteita ja erilaiset suojaustarpeet.

Asiakastuki

McAfee tarjoaa yhteisöfoorumeita, joissa käyttäjät voivat auttaa toisiaan tai muodostaa yhteisiä mielipiteitä ohjelmistosta palautteen antamiseksi McAfeen kehittäjille. Lisäksi, asiakastuki on aina saatavilla useilla eri tavoilla: chat-, puhelin- tai sähköpostituen löydät muutamalla napsautuksella. McAfee on kehittänyt myös uuden, virtuaaliteknikon, joka pystyy auttamaan käyttäjiä erittäin tehokkaasti yleisten virheiden ja ongelmien kanssa.

Yhteenveto

McAfee virustorjunta on hyvin suunniteltu tuote, joka tarjoaa laajan valikoiman kotikäyttöön tarkoitettuja palveluita ja toimintoja. Se sopii erityisesti koteihin, joissa on useita eri laitteita. McAfeen intuitiivinen käyttöliittymä sallii sen hallinnan turhautumatta ja sen suorituskykyarviot ovat enemmän kuin hyväksyttäviä, tarjoaahan se perusteellisen suojan tietokoneille ja muille laitteille.


McAfee tuotteiden vertailu

1 LAITE / 1-VUODEN TILAUS
5 LAITETTA / 1-VUODEN TILAUS
10 LAITETTA / 1-VUODEN TILAUS
Palkittu virustorjunta
Turvallinen Internet-selaus
Suorituskyvyn optimointi
Usean laitteen yhteensopivuus
Identiteettivarkauksien suojaus
Aina saatavilla olevat online-tietoturva-asintuntijat
Salasanojen hallinta
Kotiverkon suojaus
Identiteettivarkauksien suojaus
Perheturva
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com
Kirjoita arvio McAfee
Jaa ajatuksesi auttaaksesi muita
Captcha
McAfee käyttäjien arviot
  • “McAfee on hyvä. TotalAV on parempi!“
  • “Tässä versiossa kaikki toimii vielä paremmin! Suosittelen.“
  • “Must have tuote! Tämä ohjelmisto suojaa sinua hyvin viruksilta, mainosohjelmilta jne. Neuvona kaikille: ÄLÄ KOSKAAN asenna 2 virustorjuntaohjelmaa. En tiedä miksi, mutta jos teet niin, virustorjuntaohjelmat eivät toimi!“
  • “Erittäin hyvä! Minulla oli kaksi virusta ja tämä pelasti minut.“
  • “KIITOS!!! No, minulla oli virus, joka avasi nettisivun aina, kun käynnistin tietokoneeni, mutta nyt se on poistettu, kiitos (^_^)“
Hanki TotalAV - Suojaa tietokoneesi
Suojaa tietokoneesi viruksilta, hakkereilta ja verkkohyökkäyksiltä!
www.totalav.com