Top10Virustorjunta

Virustentorjunta arviot (Mac)

System: Windows | Mac | Kännykkä
TotalAV
9.8
Paras Macille
"Hämmästyttävä suoja haittaohjelmilta kaikissa muodoissaan, paljon lisäominaisuuksia ja parasta vastinetta rahalle - kaikki nämä tekevät TotalAV ista kokonaisvaltaisen voittajan ja suosituimman virustorjuntaohjelmiston."
Intego
9.5
Mahtava
"Intego tarjoaa erittäin hyvän suojan Mac-käyttäjille. Se sisältää tehokkaan virustorjuntaohjelman sekä mahtavia lisäominaisuuksia, kuten lapsilukko-suodattimen ja puhdistustyökalun. Linkkimme kautta saat erityisen 50% alennuksen, mikä tekee tästä parhaan valinnan Macin omistajille sekä suorituskyvyn että hinta-laadun suhteen."
Norton
9.3
Erittäin hyvä
"Norton-virustorjunta on alan edelläkävijä ja 39-kertainen PCMag.comin Editors Choice -palkinnon voittaja. Lasten vanhempien valvontaominaisuudet ovat myös vertaansa vailla."
Bitdefender
9.1
Erittäin hyvä
“Valitse BitDefender, jos tavoitteesi on vertaansa vailla oleva suorituskyky ja helppokäyttöisyys. Riippumatta laitteistasi, joita käytät tällä hetkellä, on olemassa tuote, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.”
Panda
8.8
Erittäin hyvä
"Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita."
Avira
8.6
Hyvä
"Jos etsit kaikenkattavaa suojaa, Avira on nappivalinta. Surffaa netissä luottavaisesti tietäen, että olet suojattu niiltä, jotka voisivat vahingoittaa tai vakoilla sinua. Mielestämme Avira on selkeä voittaja!"
Avast
8.5
Hyvä
"AV-Comparativesin neljästä testistä Avast ansaitsi kolme Advanced +- ja yhden Advanced-luokituksen. Avast on ehdottomasti 10 parhaan joukossa."
McAfee
-
Tarjous ei saatavilla
"Kaikenkaikkiaan McAfeen ensisijainen arvo perustuu sen tarjoamiin monipuolisiin palveluihin ja ominaisuuksiin.Yhdessä ne tekevät siitä edullisen ja useisiin laitteisiin sovellettavan tietoturvaohjelmiston.”