Top10Virustorjunta

Virustentorjunta arviot (Mac)

System: Windows | Mac | Kännykkä
TotalAV
9,8
Paras Mac virustorjunta
"Hämmästyttävä suoja haittaohjelmilta kaikissa muodoissaan, paljon lisäominaisuuksia ja parasta vastinetta rahalle - kaikki nämä tekevät TotalAV ista kokonaisvaltaisen voittajan ja suosituimman virustorjuntaohjelmiston."
Norton
9,3
Erittäin hyvä
"Norton-virustorjunta on alan edelläkävijä ja 39-kertainen PCMag.comin Editors Choice -palkinnon voittaja. Lasten vanhempien valvontaominaisuudet ovat myös vertaansa vailla."
Intego
9,1
Erittäin hyvä
"Intego tarjoaa erittäin hyvän suojan Mac-käyttäjille. Se sisältää tehokkaan virustorjuntaohjelman sekä mahtavia lisäominaisuuksia, kuten lapsilukko-suodattimen ja puhdistustyökalun. Linkkimme kautta saat erityisen 50% alennuksen, mikä tekee tästä parhaan valinnan Macin omistajille sekä suorituskyvyn että hinta-laadun suhteen."
Panda
8,8
Erittäin hyvä
"Muut laittavat sinut maksamaan VPN:stä. Panda Security sisältää kaikille sopivan VPN:n. Tämä yksin tekee siitä virustorjuntapaketin, jota kannattaa harkita."
Avira
8,5
Erittäin hyvä
"Jos etsit kaikenkattavaa suojaa, Avira on nappivalinta. Surffaa netissä luottavaisesti tietäen, että olet suojattu niiltä, jotka voisivat vahingoittaa tai vakoilla sinua. Mielestämme Avira on selkeä voittaja!"
BullGuard
8,3
Hyvä
"Uusia uhkia ja tietoturva-aukkoja syntyy kokoajan. Valitse virustorjuntapaketti, joka pysyy ajan tasalla ja tekee jatkuvasti parhaansa ylläpitääkseen turvallisuutesi verkossa. Bullguard on oiva virustorjunta."
Heimdal
-
Tarjous ei saatavilla
"Virustorjuntamarkkinoilla on monia tehokkaita tietoturvaratkaisuja. Useimmat niistä tulevat kuitenkin raskaaseen hintaan. Vaikka Heimdal Securityn Thor Pro ei ole ”Kehittynein tietoturvaohjelmisto”; pätevä verkkovalvonta ja erinomainen järjestelmän tuki tekevät siitä kelvollisen valinnan."