Top10Virustorjunta

Tietoa meistä

Testaamme ja arvioimme parhaat virustorjuntaohjelmistotuotteet, joiden avulla voit suojata yksityisyyttäsi verkossa (ja ylläpitää tietokoneesi nopean ja sujuvan toiminnan). Kaikki tällä sivustolla annetut tiedot ovat ilmaisia, mutta meille maksetaan palkkiota eri ohjelmistotoimittajilta, kun kävijät ostavat Internet-tietoturva ohjelmiston sivustomme kautta.

Koska teemme tiivistä yhteistyötä virustorjuntakumppaniemme kanssa ja meillä on paljon kävijöitä sivustollamme, pystymme tarjoamaan erikoishintoja ja tarjouksia, joita et löydä mistään muualta.

Tarvitsitpa virustorjuntaohjelmiston useisiin laitteisiin toimistossasi tai suojataksesi henkilökohtaista matkapuhelintasi tai kotitietokonettasi, meillä on vuosien kokemus tältä alalta ja pystymme ohjaamaan sinut oikeaan ratkaisuun. Yksityiskohtaisen ja helppokäyttöisen 10 parhaan luettelomme ja vertailutaulukkomme avulla voit helposti selvittää, mikä virustorjuntaohjelma on paras juuri sinulle.

Miksi virustorjuntaohjelmisto on tärkeä

Virustorjuntaohjelmisto suojaa laitteitasi haittaohjelmilta sekä tunnistaa ja poistaa niitä, jos olet virheellisesti ladannut niitä tai joutunut hakkereiden kohteeksi. Haittaohjelmat voivat vahingoittaa tietokonettasi, matkapuhelintasi tai muita liitettyjä laitteita vioittamalla ja poistamalla tiedostojasi, keräämällä henkilökohtaisia tietoja, kuten luottokorttien numeroita ja salasanoja, ja levittäytymällä muihin liitettyihin laitteisiin.

Et ehkä ole koskaan kokenut haittaohjelman hyökkäystä tai luulet, että laite on läpäisemätön, koska käytät Wi-Fi-yhteyden salasanaa, mutta valitettavasti hyökkäykset voivat tapahtua milloin tahansa, jos et käytä oikeaa suojaa.

Hakkerit ovat yhä aggressiivisempia ja parempia murtautumaan kyberturvallisuuden esteiden läpi, koska heillä on siihen suuri kannustin. He voivat saada käsiinsä lukuisia arvokkaita ja arkaluontoisia tietoja

Aikana, jona olemme yhä enemmän kiinni puhelimissamme, tietokoneissamme, älylaitteissamme, autoisamme, tableteissamme ja kelloissamme, on ratkaisevan tärkeää, että suojaat itsesi ulkopuolisilta uhilta. Muussa tapauksessa olet alttiina yleistyneille, joka päivän joka sekunti tapahtuville hyökkäyksille.

Investoimalla virustorjuntaohjelmistoon, suojelet itseäsi, perhettäsi ja yritystäsi joutumasta verkkohyökkäysten uhriksi.

Etkö ole vieläkään vakuuttunut kunnollisen virustorjuntaohjelmiston tarpeellisuudesta? Tässä muutamia pelottava tilastoja:

  • Ransomware - haittaohjelmat, jotka tukkivat kotien ja yritysten tietokoneet, kunnes lunnaita on maksettu - ovat kasvaneet merkittävästi viimeisten 12 kuukauden aikana, nousten 36% maailmanlaajuisesti.
  • Yli 4,000 ransomware-hyökkäystä tapahtuu joka päivä!
  • Yksi kolmestatoista internet-pyynnöstä johtaa haittaohjelmiin
  • 554,159,621 yksittäistä URL-osoitetta tunnistettiin haittaohjelmiksi Internet-virustorjuntaohjelmien avulla
  • Verkkorikolliset varastavat 3 809 448 asiakirjaa päivittäin
  • Yksi 131:stä sähköpostista sisältää haittaohjelman

    Suojaa laitteesi nyt - älä joudu tietoverkkorikollisuuden uhriksi!