Top10Virustorjunta

Käyttöehdot

Top10virustorjunta.fi tarjoaa käyttäjille tietoa ja työkaluja eri ohjelmistotuotteiden ymmärtämiseen. Top10virustorjunta.fi: n verkkosivustot, niiden mobiilisovellukset, ohjelmistot, sovellusliittymät, tietopalvelut ja kaikki sisältö (yhdessä ""Sivusto"") ovat Top10virustorjunta.fi:n tekijänoikeuksin suojattuja. Tarjoamme käyttäjille pääsyn tälle sivustolle sillä edellytyksellä, että he hyväksyvät kaikki käyttöehdot (yhteisesti ""Ehdot"") ilman muutoksia.

Ehtojen hyväksyminen

Käyttämällä tätä sivustoa, suostut noudattamaan ehtoja ja kaikkia asiaankuuluvia lakeja ja vastaamaan myös sovellettavien paikallisten lakien noudattamisesta. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et saa käyttää sivustoa. Tämän verkkosivuston sisältämiä materiaaleja suojaa sovellettavat tekijänoikeudet ja tavaramerkkilainsäädäntö.

Käyttäjän lisenssi

Top10virustorjunta.fi:n verkkosivuston sisältö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, yksityiseen käyttöön eikä kaupallisiin tai ulkoisiin tarkoituksiin. Tämän rajoitetun käytön lisenssin alla käyttäjät eivät saa muokata tai kopioida materiaaleja, käyttää niitä kaupallisiin tarkoituksiin tai julkiseen näyttöön (kaupalliseen tai ei-kaupalliseen), yrittää purkaa tai takaisinmallintaa Top10virustorjunta.fi -sivustossa olevia ohjelmistoja tai palveluita, kopioida tekijänoikeussuojattua tai muuta sisältöä tai siirtää sisältöä toiselle henkilölle tai toiselle palvelimelle. Tämä lisenssi päättyy automaattisesti, jos käyttäjät rikkovat jotakin näistä rajoituksista ja se voidaan irtisanoa Top10virustorjunta.fi:n toimesta milloin tahansa. Kun käyttäjät ovat käyneet läpi nämä materiaalit tai lopettaneet ne, on heidän hävitettävä hallussaan oleva joko sähköisessä tai painetussa muodossa ladattu sisältö.

Vastuuvapauslauseke

Top10virustorjunta.fi:n verkkosivuilla olevat materiaalit on esitetty kuten on nähtävissä. Top10virustorjunta.fi ei takaa mitään, nimenomaisesti tai epäsuorasti, ja on vastuuvapaa kaikista takuista ilman rajoituksia, mukaan lukien myyntikelpoisuusvaatimukset, rikkomukset, immateriaalioikeudet tai muut vastaavat. Lisäksi Top10virustorjunta.fi ei esitä mitään takuita verkkosivustonsa tai siihen liitettyjen muiden sivustojen sisällön tarkkuudesta, todennäköisistä tuloksista tai luotettavuudesta.

Top10virustorjunta.fi nettisivu, mukaan lukien kaikki palvelut kuten grafiikka, kuvat ja tiedot (""Sisältö""), on tarkoitettu vain tiedoksi. Käyttäjien tulisi lukea huolellisesti kaikki tuotteiden valmistajien antamat tiedot joko verkossa tai tuotetarroissa tai pakkauksissa. Vaikka pyrimme kohtuullisesti päivittämään sivuston tietoja, emme ilmaise tai takaa, että sivuston sisältö on paikkansapitävä, valmis tai ajankohtainen. Top10virustorjunta.fi on mainosperusteinen vertailu- ja arvostelusivusto. Jotta voimme tarjota tämän sivuston kaikille maksutta, käytämme linkkejä, joiden avulla voimme veloittaa lähetemaksun virustorjuntakumppanisivuiltamme. Kaupalliset tekijät sekä yleinen suosio, konversio ja suorituskyky saattavat vaikuttaa virustorjuntaohjelmien järjestykseen ja sijaan vertailutaulukossamme. Ohjelmillemme antama luokitus, järjestys ja sija voivat muuttua ajoittain.

Vastuumme menetyksestä tai vahingosta

Tämän sivuston ja sen palvelujen käyttö on käyttäjän omalla vastuulla. Top10virustorjunta.fi tai heidän toimittajansa eivät missään tapauksessa ole vastuussa vahingoista (mukaan lukien menetys, tietojen katoaminen tai liiketoiminnan keskeytys). Emme ole millään tavalla vastuussa verkkosivujen sisällön käytöstä, vaikka Top10virustorjunta.fi:lle tai yhdelle Top10virustorjunta.fi: n valtuutetuista edustajista olisi ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti mahdollisesta vahingosta.

Korvaus

Käyttäjät sitoutuvat turvaamaan, puolustamaan ja poissulkemaan meidät kaikista tappioista, kuluista, vahingoista ja kustannuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajan palkkiot, jotka johtuvat käyttäjän ja / tai käyttäjien, näiden Käyttöehtojen rikkomisesta.

Tarkistukset / virheet

Top10virustorjunta.fi:n verkkosivujen sisältö voi sisältää teknisiä-, typografisia- tai valokuvausvirheitä. Top10virustorjunta.fi ei ota vastuuta verkkosivunsa aineiston tarkkuudesta, valmiudesta tai ajantasaisuudesta. Top10virustorjunta.fi voi tehdä muutoksia verkkosivustonsa sisältöön milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Top10virustorjunta.fi ei kuitenkaan takaa päivittää tätä sisältöä säännöllisesti.

Kolmansien osapuolien tarjoamat linkit

Top10virustorjunta.fi ei ole testannut kaikkia tämän verkkosivuston linkittämiä verkkosivustoja eikä ota vastuuta verkkosivustojen sisällöstä. Linkin sisällyttäminen ei tarkoita, että Top10virustorjunta.fi Oy hyväksyy sivuston. Tällaisen linkitetyn verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

Näiden ehtojen muutokset

Top10virustorjunta.fi Oy voi muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä sivustoa käyttäjät sitoutuvat noudattamaan uusinta versiota näistä käyttöehdoista.

Sovellettava laki

Kaikki Top10virustorjunta.fi: n verkkosivustoon liittyvät vaatimukset koskevat Yhdistynyt kuningaskunta lakeja, riippumatta käyttäjän maan lakien kanssa nousevista ristiriidoista. Ellei toisin mainita, kaikki tässä yhteydessä nousevat riidat, jotka liittyvät suoraan tai välillisesti käyttöehtoihin tai sivustoon, ratkaistaan yksinomaan Yhdistynyt kuningaskunta tuomioistuimissa. Käyttäjät suostuvat peruuttamattomasti tähän toimivaltaan ja tällaisen tuomioistuimen yksinomaiseen toimivaltaan riitatilanteissa.

Kysymykset

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, lähetä sähköpostia osoitteeseen hello (at) Top10virustorjunta.fi